Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
piyasada en cok dolasan iismler kimler lan

ingiltere ndiaye,ahmed musa
italya kalinic bennacer
norveç 3-4 oyuncu var

bu origi ismi dogru mu acaba,son günlerde adı cıktı

Ndiaye'nin sözleşmesinde, Transfermarkt'a baktım;

Galatasaray'ın sonraki satış karından yüzde 15 pay hakkı vardır.
Sözleşmesinde 'Stoke City kümeye düşerse bedelsiz bir şekilde başka bir takıma kiralanabilir' maddesi var.

----------------------

Galatasaray, Badou N’Diaye ile her konuda anlaştı. Badou yıllık 3 Milyon Euro’yu kabul etti. Stoke’a 1.5 Milyon Pound kiralama bedeli önerildi. (Ali Naci Küçük)
ulan ali naci yine iyi sallamışsın :D

Dhvp8y_XkAAdLSH

Okay Celta'da simdi banko oynar

ben de anlamadım, sapık olma ihtimali var. öz çocuğumuz dediğimiz herifler bizi 2 günde unutuyor denayer sanki floryada doğmuş gibi davranıyor.

aslında durum cok basit city de yedek oyuncu görülüyor cok fazla önemsenmiyor bizde ise değer görüyor ve önemseniliyor buda her insanı mutlu edecek bir durum oyuzden sürekli bize gelmek istiyor

Basinda cikan isimlere inanmayin

Gelecek olan oyuncuyu yine saglik kontrolunden gectikten sonra ogreniriz :d

1f399.png
"Kiralama yöntemi ile birlikte UEFA'nın verdiği talimatların içinde kalacağız. Dışına çıkmayayacağız. Muhakkak transfer yapacağız. En az 2 tane daha yapacağız."
1f5e3.png
Abdurrahim Albayrak

1f399.png
"Şu an için bir teklif yok. Teklif gelirse ve gitmek isteyen olursa değerlendiririz. Zorla tutmayız. Bu takım geçen sene şampiyon oldu. Yerli kaleci transferi gündemdedir. Muhakkak yerli bir kaleci alacağız."
1f5e3.png
Abdurrahim Albayrak

Albayrak en az 2 Transfer dedi.

En az 3 Transfer olmali.

Yedek Kaleci
Stoper
8 Numara

1f399.png
"Tarık Çamdal için ben de kulüp bakıyorum. Geçmiş dönemde böyle bir sözleşme yapılmış. Olan olmuş artık. Trezeguet gündemdedir. Konuşuyorum. Formüller arıyorum."
1f5e3.png
Abdurrahim Albayrak

Daha fazla
Abdurrahim Albayrak: “1 yabancı daha aldıktan sonra bir yabancı göndereceğiz gibi gözüküyor. Yerli kaleci alacağız. Tarık’a hem ben, hem de kendisi takım bakıyor.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt