Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1f399.png
"Kiralama yöntemi ile birlikte UEFA'nın verdiği talimatların içinde kalacağız. Dışına çıkmayayacağız. Muhakkak transfer yapacağız. En az 2 tane daha yapacağız."
1f5e3.png
Abdurrahim Albayrak
Dün hoca, bugün Albayrak, sanirim kiraliklar gercekten anlasmaya dahil degil.
Veya bahsettikleri kiralik aldiklari oyuncular icin kiralama bedeli ödenmeyecek.

1f399.png
"Ndiaye gitmeden önce bizimle konuştu. Hocamız ona Galatasaray'ı anlattı ama kendisi anlamamış herhalde. Çünkü şu an pişman. Şampiyon takımdan küme düşen takıma gitti. Bu ayrılıklar bazen iyi oluyor, kulübün değerini daha iyi anlıyorlardır."
1f5e3.png
Abdurrahim Albayrak

En az 4 transfer lazım. 2 yetmez.

8 numara
Stoper
Yedek forvet
Yedek kaleci

Abdurrahim Albayrak: "Tarık Çamdal için ben de kulüp bakıyorum. Geçmiş dönemde bir sözleşme yapılmış. Olan olmuş artık. Trezeguet gündemimizde. Formüller arıyorum."

Le Mundo Sport
2 saat ·
Zar atıldı, satılsın kararı çıktı.
1f528.png
?

Bizden biri gidici herhalde
Fatih Hoca'nın yaptığı temizliklerden sonra Le Mundo'nun da istihbaratı ciddi manada azaldı. Bu herif normalde transfer işlerini günler öncesinden basında bile geçmezken duyuruyordu.

Milik işinde de çuvalladı.

Bakalım, şu anda kendi zarını attı desem yeridir.

383725262727 tane kanat istiyoruz ama forvet ve stoper yok . Ndiaye gelecek belli ki açıklamalar onu gösteriyor ama Trezuget yerine kanat-forvet alın ya . En az 2 transfer deyip sonra trezeguet lafini duyunca istemsiz gülüyorum

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rodrigues giderse gelir anca trezgeuet...bu kadar hücumcu ile no pok yiyecegiz.belhanda gidecek herhalde.

maicon serdar denayer ile yürümez bu takim avrupa'da hüsran olur

tecrubeli biri lazim pepe gibi

tarik piril piril insanmis ha

Bizim Gladbach bu sefer Nice deki Plea'yi gercekten aliyormus herhalde.

25 MIlyon € diyorlar.

en az 2 transfer yapacagız,yabancı kontenjanı boşaltıp yapacagız gerekirse dedi.malum şu an 12-13 yabancımız var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt