Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry satilsa bile ilk iş 8 alırım trezeguet i değil
Ben de aynısını düşünüyorum. Takımda iyi kötü bi kanat rotasyonu var iken, Nagatomo'dan sonra ilk işimiz 8 numara işini halletmek olmalıydı.
Görünen o ki 8 numaraya Ndiaye'yi düşünüyorlar. Ama tek bir 8 numara alınacaksa Ndiaye bizim ihtiyacımızı giderecek bir oyuncu değil. Bunu ben de daha önce söyledim.

Donk ile uzatmak yerine o kontenjanı yine kiralık bir 8 numara ile kullanıp (pasör, oyun aklı olan tarzda) Ndiaye'yi alsaydık o zaman okeydi.

Bu takım Ndiaye Belhanda Fernando orta sahası ile oynarken bile zaten top tutma, top dağıtma, tempo ayarlama sorunları çekti.

Ndiaye sana direnç katar, tempo katar. Ama yukarıda saydığım işleri yapamaz.

[B]Falko Götz[/B]‏ @[B]FalkoGotz[/B]

Kanat ismini baskan vermis..dıgerı ortasaha solak oyuncu
1f609.png

Emre akbaba bence

SON DAKİKA | Abdurrahim Albayrak: "Trezeguet'i Galatasaray'a kazandırmak için her şeyi yapacağız.''

Albayrak: "Yabancı kontenjanında yer açma durumumuz olabilir. Her şeye hazırlıklıyız. A planımız, B planımız hazır. UEFA'nın limitleri içinde kalmayı tercih ediyoruz. En az 2 tane daha transfer yapacağımızı düşünüyoruz."
haber doğru , az önce yanımda demeç verdi albayrak.

ayrıca stuttgard'a basın dedi.1 koyun üç alın.

Albayrak: "Trezeguet hala gündemimizde. Konuşmaya devam ediyorum, formüller arıyoruz. Çok değerli arkadaşım, ağabeyim Turgay Ciner ile bu transferi bir yere getirmeye çalışıyoruz. İnşallah Trezeguet'yi de kadromuza kazandıracağız."

Yani Garry'e hizmetlerinden dolayi tskr ederiz diyor Apo

Albayrak: "Trezeguet hala gündemimizde. Mali formüller arıyoruz. İnşallah Trezeguet'yi de kadromuza kazandıracağız."

Albayrak: "Bankalara gidip yalvarmak yerine, kombine alan iş adamlarımıza gidip 2-3 yıl uzatmalarını isteyeceğiz. Ben de kendi locamı uzatacağım, başkan bey de aynı şekilde... Bazı arkadaşlarımız buna başladı, ciddi paralar gelmeye başladı."

trezeguet hertürlü gelecektir. kim gidecek acab.

Albayrak: "Trezeguet hala gündemimizde. Konuşmaya devam ediyorum, formüller arıyoruz. Çok değerli arkadaşım, ağabeyim Turgay Ciner ile bu transferi bir yere getirmeye çalışıyoruz. İnşallah Trezeguet'yi de kadromuza kazandıracağız."

öyle görünüyor

8 değil kardeşim. 4 ay sanatlık geçirmiş nisanda da bitmiş. Bu 8 ay oynamamış anlamına gelmez çünkü lig bitiyor . Nisandan beri sağlam

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tamam 4 ay olsun ama diz sakatligi ağır bir sakatlık ve henüz hazır bir oyuncu deigl. ayrıca 21 yaşında ve benim bildigim FT 21 yaşında bir topcuya güvenerek onu o bölgenin 1 numaralı topcusu yapmaz

bence garry'ye alternatif ve gomis'e partner (ikinci forvet) olarak düşünülüyor

onyekuru gomis ilen beraber mi oynyacak,hoca forvet arkasında da oynuyo dedi

aynen trezguetyi direkt ilk 11e yazmayalım ,rotasyonda müthiş bi futbolcu olur

En az 2 dediği yer yabancı transferi arkadaşlar. Carole sutlanacak dedi ki bunu kontenjan açmamız lazimdan anlıyoruz ve 2 tane hakkımız olacak işte. Yani yedek kaleci Türk olduğu için onun içine katmıyor, zaten ayrı konuda bahsetti onu da . En az 3 yanı de stoper kesin , orta saha kesin ee etti zaten 2 . Trezeguet olayı kanat için anladık da resmî teklif yok deniyor Gary için ama deli gibi trezeguet aşkımız var . Bu şekilde saçma sapan bir resim çıkıyor . Bakalım ya neler olacak

bennacer gecen tatildeyim ,tatilim bitince bakıcam dedi transfer işlerine

En az 2 dediği yer yabancı transferi arkadaşlar. Carole sutlanacak dedi ki bunu kontenjan açmamız lazimdan anlıyoruz ve 2 tane hakkımız olacak işte. Yani yedek kaleci Türk olduğu için onun içine katmıyor, zaten ayrı konuda bahsetti onu da . En az 3 yanı de stoper kesin , orta saha kesin ee etti zaten 2 . Trezeguet olayı kanat için anladık da resmî teklif yok deniyor Gary için ama deli gibi trezeguet aşkımız var . Bu şekilde saçma sapan bir resim çıkıyor . Bakalım ya neler olacak

birileri aracılıgı ile garryi iyi rakamlara satacagız galiba

Ben de aynı fikirdeyim. Bakalım kaça sattılar. 15'den aşağı sattıysak, Paok'a gidecek parayı düştüğümüzde ihtiyacımızı görür mü o para çok şüpheliyim.

Trezeguet - YB10 - Henry
Gomis

Sampiyonlar Ligi bu hucum hattina hazir degil bence :d​

Galatasaray'ın gözdesi Bennacer'den transfer iddialarına cevap: "Ben Empoli'nin oyuncuyum. Şu an transferi değil sadece tatilimi düşünmek istiyorum"

Futbolarena

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt