Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@[B]futbolarena[/B] 5 dk.5 dakika önce
Daha fazla
1f4fa.png
Serhat Akın: "Şampiyon olduk, Aziz Yıldırım geldi 'Fazla sevinmeyin, nasıl şampiyon olduğunuzu bilmiyorsunuz' dedi. Şimdi bu ne demek?

Onyekuru transferinden sonra ayni gun hoca ayriliklar da olabilir diyorsa ve ertesi gun Apo Trezeguet hala gundemimizde, Insallah kadromuza katacagiz diye bir aciklama yapiyorsa demek ki Rodrigues yavas yavas bavullarini hazirliyor

önceden necati,ümit karan,hakan şükür,hasan kabze,iliç parasızlıkta muazzam katkılar verdiler.eren deridyok gibileri kulüpten içeri girmemeli.madem Galatasaraylısın sana ne veriyosa isteyen kulüp kabul et defol git

Emre gelecek gibi muhabbet var da bir şey mi kaçırdım? Emre konusu geçmedi bile

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alanya başkanı Emre için takas öneriyorlar, 2m alan Eren Derdiyok ile nasıl takas edelim diye bi açıklama yapmış.

İlgi var yani bu belli de, olur mu olmaz mı göreceğiz.
Emre 8 numara olarak mı düşünülüyor Ndiaye olmazsa diye, yoksa yerli kadrosu için mi düşünülüyor muallakta.

Denayer i almak transfer olarak degil kadroyu tutmak olarak sayiyorlar galiba.Onyekuru da Kanat forvet olarak

Böylece Bir OS (Ndiaye), bir Kanat (Treze) bir de yerli kaleci

Majid Hosseini;
1f538.png
Fesih bedeli: 100 bin Dolar
1f538.png
Yetiştirme bedeli: 100 bin Dolar
1f538.png
Sözleşme süresi: 2+1 Yıl
1f538.png
Yıllık ücret: 500 bin Euro
1f517.png
Avrupa'dan 8 takımdan resmi teklif alan Hosseini, kararını değiştirmezse Cuma günü Trabzonspor'la sözleşme imzalayacak. (via @ertansuzgun)

gurbetci gencleri kolay ikna edebiliriz,yoklanmalı.sinan kurt manyagı ne yapıyo

Abdurrahim Albayrak : Sürprizlerimiz olabilir, hazırlıklı olun

haydaaaaa

Albayrak: "Trezeguet hala gündemimizde. Mali formüller arıyoruz. İnşallah Trezeguet'yi de kadromuza kazandıracağız."

Albayrak: "Bankalara gidip yalvarmak yerine, kombine alan iş adamlarımıza gidip 2-3 yıl uzatmalarını isteyeceğiz. Ben de kendi locamı uzatacağım, başkan bey de aynı şekilde... Bazı arkadaşlarımız buna başladı, ciddi paralar gelmeye başladı."

trezeguet hertürlü gelecektir. kim gidecek acab.
bu açıklamalardan sonra Trezege her türlü gelecektir.

Ulan yönetim ve FT nasıl bir temizlik yaptıysa, hiçbir haber uçmuyor. Hiçbir muhabir bi bok bilmiyor.

Henry İstanbul'a gelip sağlık kontrolüne girdi, anca haberimiz oldu.

Tabii bu durumdan şikayetçi filan değilim yanlış anlaşılmasın. Sadece çok merak içindeyim.

Belki paramız yok ama son yılların en heyecanlı transfer dönemlerinden birini yaşıyoruz bana göre.

Köstebek bu arkadaştı fatih hoca gönderince bunu haberler kesildi.

Henry kanatlardan çok Gomis'i mi yedekliyecek acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt