Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş daha Trezeguet diyorlar ...

1561654164 tane kanat oyuncusuyla ne yapacak bu takım ? daha orta sahamız yok - stoperimiz yok - Gomis 'e 1 tane bile alternatif yok - Yedek kalecimiz yok Nagatomo 'nun yedeği yok Belhanda 'nın yedeği yok daha Trezeguet için 5-6 mil. € verme peşindeyiz arkadaş

Feghouli-Rodrigues-Onyekuru-Sinan-Muğdat neyimize yetmiyor ? bence 5 tane kanat oyuncusu bile çok Feghouli veya Rodrigues 'in satılmasından yanayım diğer transferlerin yapılabilmesi için daha Trezeguet peşinde koşuyoruz ...

Vay arkadaş daha Trezeguet diyorlar ...

1561654164 tane kanat oyuncusuyla ne yapacak bu takım ? daha orta sahamız yok - stoperimiz yok - Gomis 'e 1 tane bile alternatif yok - Yedek kalecimiz yok Nagatomo 'nun yedeği yok Belhanda 'nın yedeği yok daha Trezeguet için 5-6 mil. € verme peşindeyiz arkadaş

Feghouli-Rodrigues-Onyekuru-Sinan-Muğdat neyimize yetmiyor ? bence 5 tane kanat oyuncusu bile çok Feghouli veya Rodrigues 'in satılmasından yanayım diğer transferlerin yapılabilmesi için daha Trezeguet peşinde koşuyoruz ...
birileri gidecek belli ki.

fatih hocamın dediği gibi rdas bizim bir bildigimiz vardir diyor kral

onyekuru gomise alternatif işte.ahmed musa yerine geldi.2017de 24 gol 9 asist....2018de ilkyarıda 10 gol atmış.2.yarıda sakatlıgından oynamamış,nisanda iyileşmiş.

onyekuru gomise alternatif işte.ahmed musa yerine geldi.2017de 24 gol 9 asist....2018de ilkyarıda 10 gol atmış.2.yarıda sakatlıgından oynamamış nisanda iyileşmiş.
heryerde oynatılır gibi ya videolarda da hem sag açıkta hem sol açıkta izledim iceriye çok giriyor, çok güzel çok.
opsiyon bekliyorum suan icin en buyuk transferimiz onun opsiyonu olabilir

çagların reflekslerini begeniyorum ama inanmıyorum haberlere

DhwBHuEWAAE3Ueb

bize yerli oyuncu lazım yerli oyuncumuz cok cok az emre akbaba bence suan ilk öncelik olmalı

Apo'nun Trezeguet adını vererek basını yemlediğini düşünüyorum. Hocaya zıt açıklamalar yapamayacağı hepimizin malumu.

11 yaşındayken yazdığı bir şey için anasına sövmen afedersin ama andavallık resmen. Ne biçim toplum olduk hemen herkesin anasına bacısına sövmeye hazırız
Yav nasıl bir bakış açısı bu? Birinden AMK duyduğunda senin zihninde direk kadının üreme organı ve o iş mi geliyor. Saçma sapan duyar kasıyorsunuz burda gereksiz yere.
Küfürlerin yüzde 99'unun lafın gelişi olarak olaylara tepki amaçlı olduğunu hala idrak edemediysen ne diyeyim ben sana.

Kaldı ki, 11 yaş ufak filan değil. Gayet her halta kafanın basıldığı bir yaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt