Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke şu kadroyu yapabilsek;

Muslera

Mariano Serdar (Miranda) Nagatomo

Fernando

Ndiaye E. Akbaba

Feghouli Henry

xxxxx

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carolede 1.8'e giderse,1.7 Milyon euro artıdayız. 15 milyon euro Garry gidip 5 Milyon euroya Trezeguet gelirse 11 milyon euro artı konumunda olucaz. 2-3 tane çöp yollayıp 1 milyon euro bile ordan gelse iyi derim. Eder 12 milyon euro. 3-4 milyon eurosu 8 numara ve stoper kiralık ve yedek kaleciye gider. 8 milyon euro karda kapatırız dönemi muhtemelen. Devre arasında duruma göre harcamamız gerekebilir

Cavanda + Carole = 4.2 m
Nagatomo = 2.5 m
Onyekuru = ?

Kalan 1.7 m

Masallah akiyor bu aksam.

Carole da konsantrasyon sorunu var, oyunun icinde kayboluyor. Ama, bu Sassuolo bize cok pislik yapti Acerbi de, adamlar inmedi bi turlu en az 2M bekliyorum.

belhandayı werder bremene satarsak 3 koli bremen mızıkacıları kitabı alıp dağıtacağım sokaklarda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar carole u satıyoruz ne gelirse kardır bir nevi Cavanda gibi düşünün

Manchester United, İbrahimovic'in forma satışlarından 76 Milyon Sterlin aldıManchester United'ın yeni transferi Zlatan Ibrahimovic'in forma satışlarından elde edilen gelir açıklandı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre İsveçli futbolcunun transferinden bu yana 76 milyon sterlin (304 milyon TL) gelir elde edildi.

CR7 daha da kazandirir
Gecen forumda paylasilmisti, Ferrarili forma. Eger o olursa ben bile alirim (Bugune kadar Galatasaray ve Turk milli takimi disinda hic bir forma almadim).

250 K Çağlara gider 1.8 Caroledan gelirse 1.5 M kardayız , 1 stoper ve 1 orta saha kiralayacak para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt