Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fbye gitmelerini istemedim ama bize transfer olmalarini da istemezdim tbh

Berke fbli ve bizde Muslera var. Yedek kaleci olarak pek mantikli gelmiyor bana.
Baris iyi olabilir ama bizde Garry, Fegh, Sinan, Mugdat, Onyekuru var su an. Para ödeyecegimize alt yapidaki cocuklara sans verelim, ayni U milli takimda oynadilar.

DhxLi5_X4AAfML5.jpg

Genç oyuncu alırsak hemen kiralık bir yere göndermek lazım. Bu tarz hamleler ilersi yıllar için olumlu olur.

fbye gitmelerini istemedim ama bize transfer olmalarini da istemezdim tbh

Berke fbli ve bizde Muslera var. Yedek kaleci olarak pek mantikli gelmiyor bana.
Baris iyi olabilir ama bizde Garry, Fegh, Sinan, Mugdat, Onyekuru var su an. Para ödeyecegimize alt yapidaki cocuklara sans verelim, ayni U milli takimda oynadilar.
Alici bize lazim degil. Iyi hos oyuncu Allah yolunu acik etsin, ama bizde Yunus Akgün var

Fransa son yılların en mükemmel oyuncu havuzuna sahip adamlar vura vura gidiyor

Serdar'a 9m satarmiydiniz ve yerine kime isterdiniz?

2 gün önce twitterda ,antuda aglıyolardı,yine vizyon demeye başlamışlar.berke ve barıs göz önünde bilinen futbolculadı.scout ekipleri mi keşfetti de vizyon oldu?ali koçun gencleşme ve altyapı projesi takdire şayan ama fenerbahcede böyle bi gelenek olmadıgı gibi,fenerbahce taraftarında genc futbolcuya sabır yok.artık hersey değişti,aziz yok diyolar.sizi kafanızdaki zihniyet ve sabırsızlıgınız degişmedikten sonra ne olacak kuş beyinliler

Acaba hocanın sürpriz dediği Serdar mi ? Acaba :)

Umarim bizde 1-2 birseye yarayacak türk oyuncu aliriz bu sene. Fenev öylesine almamisdir 2 genc türk oyuncusu. Biz gene sampiyon olursak bunlar yüz de yüz 8+3 falan yabanci kurali isterler

Yerli Ramosa satsak baya rahatlariz ama yerine kimi alacagiz, kadroya yerli lazim.

Umarim bizde 1-2 birseye yarayacak türk oyuncu aliriz bu sene. Fenev öylesine almamisdir 2 genc türk oyuncusu. Biz gene sampiyon olursak bunlar yüz de yüz 8+3 falan yabanci kurali isterler

Biz Berke ile barışı istesek 10 milyon cekerlerdi

Adamlar gecen sene sadece berke icin 5milyonu kabul etmedi simdi hem berke hem baris 4milyon?

Kesin el alti oara verilmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt