Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besıktasın ilgilendiği bi genc daha vardı,bak o da iyi videolarda.gurbetçi genclere hayır demem de adını unuttum

Birakin ya su baska takimlarin genclerini...ila genc olacaksa bizim altyapi ne güne duruyor? Onyekuru tarzi transferler lazim bize

Birakin ya su baska takimlarin genclerini...ila genc olacaksa bizim altyapi ne güne duruyor? Onyekuru tarzi transferler lazim bize
altyapıdakiler tabiki oynasın ama gurbetçi ortasaha,forvetten zarar gelmez.bizim ligde alınacak oyuncu yok ne yazıkki yerli olarak.bi tek emre akbaba var,ona da 5 milyon çok.

Norvecli topcu istiyorum artik, duyumlar heyecanlandirdi

Marca'nın kapağında yerimizi almışız HO

DhxttlMW0AY7Uqe.jpg

Berkeyi istedik ama o paraları veremedik demek ki ve bence az paraya gitmemiş , dün yazmıştım bugün haber çıkar altinordudan diye fenere satmışlar berkenin de seneye sözleşmesi bitiyordu , Altınordu için de iyi rakamlar , benim potansiyel gördüğüm bir kaleci ama bu topraklardan hep iyi kaleciler çıkar ve Muslera'nın arkasında en az 3 4 yılı vardi

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta sahaya kimi düşünüyorlar acaba :unsure: Sürpriz mi olacak yoksa Ndiaye mi gelecek, merak ediyorum.

alemi gözü yaşlı,sergenin bitti rufflesı:confused:

13 temmuzdaki 11imiz böyle olsun(y)

-------------------boran güngör--------------------------

mariano ------abdulsamed---maicon---linnes

-------------fernando-celil------------

yunus akgün--dogan can davas---feghouli

---------------ahmet sivri-----------

Bu lavugun kolundaki saati nerden bulabilirim... Saatten anlayan var mı

DhxZzmKWkAETolj.jpg:large
Fenerbahçe'ye transfer olmuşsun, Türkiye'nin ikinci büyük kulübü. Resim çektiriyorsun ama şu haline bak. Soldaki çocuk atletini göstermeseydi en azından. Böyle dağınıklık olur mu? Azıcık derli toplu görünsen ölürsün.

Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo'nun Siyah Beyazlı takımın Avusturya’daki kampına katılması bekleniyor. (via: @firatgunayer)

4.35 milyon maaş her türlü katılıp yiyecek pararı, ulan Fiko.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt