Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu saatte tesadüfen şifresini bulduğum email adresimde 7 sene önce ki o zaman 20 yaşındaydım Selin diye bir kızla konuşmalarımızı görüp deli gibi duygulanıp 'ulan keşke gel dediğinde gitseydim yanına 'dedim.Hatun evleneli 1 sene olmuş twitterde gördüm.Vay anasını biz 15 er günlük ilişkilere devam.7 sene sonra aslında oan sevdiğimi anladım.İyiki ilk aşkımız GALATASARAY

3zAXNj.png

tumblr_ofxrhqRpWU1ujmvy2o1_500.jpg

Ya birak super elitleri roma, atletico gibi takimlar bile rahat rahat 100 er milyon euro bonservislere gomuyor yilda. Biz nasil basedicez Avrupa ile ?

Tek yol var super bir scout ekibi kurucaz ve super bir altyapi organizasyonu. Baska hic bir sansimiz yok. Oyuncu transferi ile bas edemeyiz bunlarla.

İrfan Can ve Kerim Frei için Abdurrahim Albayrak Recep Tayyip Erdoğan'ı devreye sokmalı

Insallah olur. Nagatomo dan bir seyler ögrenip hemen oynatiriz

Liverpool, Xherdan Shaqiri transferi hakkında kulübü Stoke City ile görüşmelere başladı. (Telegraph)

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk

lan hani sözleşmesinde özel madde vardıda küme düşerse bedelsiz kiralanabilecekti bu Ndiaye?
daha hala ne sıra stoke city de şeklinde haberler çıkıyor?

Sarı- Kırmızılılar’ın radarına giren iki isim var. Bunlardan ilki Erce Kardeşler. Altınordu’nun başarılı file bekçisi ile Standart Liege de yakından ilgileniyor. 24 yaşındaki eldiven, geçen sezon 1.Lig’de 28 maça çıktı.

Gündemdeki diğer oyuncu da Adanaspor’un 20 yaşındaki kalecisi İrfan Can Eğribayat. 1.93’lük genç isim, Milli Takım’ın tüm altyaş kategorilerinde görev yaptı. İrfan Can, geçen sezon da 22 maçta kaleyi korudu. Yönetim, uygun şartların oluşması halinde iki kaleciden birini takıma kazandırmak istiyor.

Altinordunun baskani fenerlimi?

Barisi dis ülkeden isteyenler vardi ve adami 1,5 milyona fbye sattilar. Yusuf Acer o nun kadar yetenikli sayilmiyor, ve bizden bu adam icin ayni fiyati istiyorlar?

Bize o zaman bu herif Barisi 2,5 milyon satmaya calisirdi gibi geliyor bana

Galatasaray sürpriz bir şekilde bonservisi Everton'da olan Henry Onyekuru'yu kadrosuna kattı. Çok gizli bir operasyonla İstanbul'a getirilen ve sağlık kontrolünden geçen 21 yaşındaki yetenekli oyuncunun, sarı-kırmızılı takıma transferi olay yarattı. Birçok takımla anılan ama Galatasaray'ı tercih eden Onyekuru, Cimbom'u seçmesinin nedenlerini Nijerya'dan Guardian gazetesi yazarı Oluwashina Okeleji'ye anlattı.

Onyekuru'nun kendisine, "Diğer iki İstanbul takımından (Fenerbahçe ve Beşiktaş) da teklif aldım" dediğini ifade eden Okeleji, "Galatasaray'ı niye tercih ettin?" sorusuna ise taraftarlarları oldukça memnun edecek şu yanıtları verdi: "Galatasaray'ı seçme nedenim Şampiyonlar Ligi ve dünyaca tanınan teknik direktörünün yanı sıra maçlarının her zaman dolu tribünler önünde oynanması."

Okeleji haberinde, "Sakatlık dönemini atlattı. Onyekuru için Fatih Terim, Guardiola etkisi yapacaktır" ifadelerini de kullandı.

İŞİ İÇERDEN HALLETTİ

Onyekuru'nun süper gizli transferinin arkasında ise yine Terim'in yakın dostlukları yatıyor. Tecrübeli teknik adam, G.Saray'a ilk teknik adam olduğu dönemde Everton'ın sportif direktörü olan Marcel Brands'ı tanıyordu. Onyekuru boşa çıkınca Fatih Terim, Brands'ı aradı. Şampiyonlar Ligi opsiyonu ile ikna etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt