Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
everton sportif direktörü brands fatih terimle arkadaşmıs galiba,onyekurunun opsiyonu 5-6 milyon yapın lan

Hammarby'nin genç oyuncusu Svendsen, Elmander'in kendisini Galatasaray'a önerdiği yönünde soruyu da yanıtladı.

20 yaşındaki Norveçli golcü Galatasaray ile ilgili soruya 'Transfer hakkında bir yorum yapmak istemiyorum. Şu an hala Hammarby'nin oyuncusuyum ama daha fazla oynamam gerekiyor. Oynamalı ve kendime güvenim artmalı çünkü şu an burada tam tersi bir durum söz konusu' yanıtını verdi.

Hammarby'nin genç oyuncusu Svendsen, Elmander'in kendisini Galatasaray'a önerdiği yönünde soruyu da yanıtladı.

20 yaşındaki Norveçli golcü Galatasaray ile ilgili soruya 'Transfer hakkında bir yorum yapmak istemiyorum. Şu an hala Hammarby'nin oyuncusuyum ama daha fazla oynamam gerekiyor. Oynamalı ve kendime güvenim artmalı çünkü şu an burada tam tersi bir durum söz konusu' yanıtını verdi.

Sander Svendsen - Oyuncu profili 2018

kıçıkırık takımda bile oynayaman adam bizdemi oynayacakmış toplam 3 maç yapmış pehh

Adanasporun kalecisini bilen var mı?.

Çağlar transfer edilmez umarım, hiçbir ışık göremedim kendisinde...Olmadı Gökhan Değirmenci' yi alıp geçsinler; çok genç bir kaleci almak elzem değil şu an için; 20 yaşında gelip 3 yıl kulübede oturan bir kaleci olacağı kadarını da olamaz. Muslera en az 3 yıl daha bizimle...

Dun oynanan Fransa-Belcika macinda futbolda fizik ustunlugun onemini bir kez daha gorduk..
Kiran kirana gecen macin neticesini kornerden gelen bir gol belirledi..
Fransa Milli Takim kadrosundaki oyuncularin boylari dikkatinizi cekmistir.
Ilk 11 de tam 3 oyuncu 1.90 nin ustunde.. Sonradan oyuna giren Nzonzi 1.96 boyunda..

Ben hep soyluyorum, bizim takimin boy ortalamasi kisa. 1.90 uzerinde 2 oyuncumuz var: Maicon ve Eren. Onlarda cogu macta oynamiyor zaten.. Kadro planlamasi yaparken bunu da dusunmeli ve genc-fizikli, uzun boylu oyuncular tercih etmeliyiz.

8 aydır maç oynamıyor demekle 8 aydır sakat demek aynıysa, önce Türkçeyi araştıralım lütfen. Dil önemli çünkü

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ilk mesajımda yazdigim buydu:

onyekuru 8 ay mi ne top oynamamış diyorlardı dün dizindeki sakatligindan dolayi

sonuc olarak 8 aydır maca cikmamis ve ne kadar antrenmanlara katildigi muamma

umarim bu arada kendini iyi hazirlamistir ve hazır olarak katılır kampa

yoksa fazla fayda sağlamaz maalesef

ilk mesajımda yazdigim buydu:

sonuc olarak 8 aydır maca cikmamis ve ne kadar antrenmanlara katildigi muamma

umarim bu arada kendini iyi hazirlamistir ve hazır olarak katılır kampa

yoksa fazla fayda sağlamaz maalesef
Işte 8 aydır oynamamış SAKATLIGINDAN dolayı yazınca dediğim anlam çıkıyor. 4 ay sakattı ve güçlenme çalışmaları ile de lig bitti zaten desen anlarım. 8 ay dediğin zamanın 3 ayı zaten lig bitimi Deniz kardeşim. Ha risk var mı tabii ki var ama 8 ay sakat demek yanlış olur diye uyardım.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adanasporun kalecisini bilen var mı?.

Çağlar transfer edilmez umarım, hiçbir ışık göremedim kendisinde...Olmadı Gökhan Değirmenci' yi alıp geçsinler; çok genç bir kaleci almak elzem değil şu an için; 20 yaşında gelip 3 yıl kulübede oturan bir kaleci olacağı kadarını da olamaz. Muslera en az 3 yıl daha bizimle...
Ben de Caglar'i begenmiyorum. Kabiliyetli olsa bile Karabukte gol yeme rekorlari kiran bir kaleciden bize hayir gelmez diye dusunuyorum.

Daha once de yazdim. Super Lig de cok kaliteli yerli kaleciler var. Mesela Ertac, Fatih, Gunay gibi..Ramazan gibi.. Hatta Haydar gibi.. Scoutlar yurt icinden 1 yerli kaleci bile bulamiyorsa yaziklar olsun onlara..

Chelsea, 60 milyon euro karşılığında Higuain transferini bitirdi. Arjantinli golcünün birkaç gün içinde Londra'ya gelmesi bekleniyor. (via @GiuliaStronati)

Envoyé de mon Huawei P20 Pro en utilisant Tapatalk

Aslinda, Carole'e 2 miljona satip Yusuf Acer'e 1,5 anlasip cok mantikli ve guzel hareket olur.

Yillar sonra hem sag hem sol beklerimiz tas gibi olacaktir.

c2922b3abb001bb7b80e60c0c2266022.jpg

Hocanin Linnese bakisi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt