Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin Belhanda dan başka bir derdiniz yokmu?Kadromuzda Modric mi var?Ne değişik adamlarsiniz.

Henry nin akrabasına sordum cevap vermedi pij. Demek ki araları bozuk insan bi över akrabasını
Screenshot_20180711-222250.webp

Yabancı kuralından dolayı 3 mevkiye ihtiyacımız var trezeguet, ndiaye, denayer geleceğini düşünürsek biriyle daha yolları ayırmamız lazım o da muhtemelen Garry Rodrigues olur peki Scout olarak Norveç'ten baktığımız adamlar alt yapıya mı alınacak bence adamı alıp 1 sene Rosenborg da oynatalım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu yabancı sınırından dolayı Emre Akbaba hamlesini yapmamız lazım diye düşünüyorum hem solak olması da önemli şu Alanya'yı takasa ikna etsek güzel olacak

Katılıyorum renkdaş.
Yabancılara gelirsek.

- Daha kreatif / Pas dağıtan bir 8 Numara
- Trezeguet den daha iyilerini alabiliriz
- Denayer yerine, bir kemik ve tecrübeleri Stoper

Katılıyorum renkdaş.
Yabancılara gelirsek.

- Daha kreatif / Pas dağıtan bir 8 Numara
- Trezeguet den daha iyilerini alabiliriz
- Denayer yerine, bir kemik ve tecrübeleri Stoper
Emre Akbaba - Fernando - Belhanda orta sahası geçiş oyunlarını cok iyi oynayacağını düşünüyorum hem ikili oyun seven emreyle beraber belhandanın da performansı artacaktır.
Trezeguet konusunda olumsuz degilim mutlak katkı sağlar ama fiyat konusunda şimdiye kadar bonservisini almadıysak takas + paraya ikna etmeye çalışıyoruz diye tahmin ediyorum
Denayer da Terim'le beraber baya gelişim göstermişti alınacaksa ucuz bir miktara bonservisini alalım inanıyorum ki Terim'le beraber daha da iyi oyuncu haline gelecektir.

Hocayla Albayrak’ın güldüğü fotodan sonra Trezeguetin alındığını söylemek yanlış olmaz. Bence hem potansiyel hem de mevcut yetenek olarak fark yaratabilecek bir oyuncu almış olacağız. Elbette maliyet önemli ama sanırım bu işi halletmeden transfer yapılmayacağını artık anladık. Tüm bu şartlar içinde Rodriguez veya Feghouliden birini kadromuzda güç kaybı olmadan iyi bonservisle satma imkanımız da doğacaktır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben hocayla albayragin oyle gulmesini gelen oyuncuya degil giden belhandaya baglamak istiyorum !

Emre Akbaba - Fernando - Belhanda orta sahası geçiş oyunlarını cok iyi oynayacağını düşünüyorum hem ikili oyun seven emreyle beraber belhandanın da performansı artacaktır.
Trezeguet konusunda olumsuz degilim mutlak katkı sağlar ama fiyat konusunda şimdiye kadar bonservisini almadıysak takas + paraya ikna etmeye çalışıyoruz diye tahmin ediyorum
Denayer da Terim'le beraber baya gelişim göstermişti alınacaksa ucuz bir miktara bonservisini alalım inanıyorum ki Terim'le beraber daha da iyi oyuncu haline gelecektir.

Belhandanin oldugu orta saha olsa olsa ortada sıçan oynar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt