Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- en az 4-5 mevkiye takviye lazim (gelen oyuncular dahil herhalde)
- gecen sezon Eren sakatlandi,8 hafta sadece Gomis ile idare ettik, bu sezon böyle sikinti yasamak istemiyoruz
- sagda, solda oynayabilecek, Rodrigues gibi topcu almak istiyoruz
- hem defans, hem ofans oynayabilen orta saha olabilir
- stoper almak istiyoruz
- Carole i kendim görmek istiyorum; begenirsek kalacak, begenmezsek 1 yabanci hakkimiz daha olacak, bunu hücim hatti icin kullanmak istiyoruz
- orta
[/QUOTE]

Mevcut kadroyu korumak şartı ile en az 4 -5 mevkiye transfer istiyorum dedi. Iki yönlü futbolcu,gary gibi kanat,forvet,kaleci,stoper istiyo

- orta sahanin ortasinda oynayabilen Donk, Selcuk ve Fernando var, o yüzden oraya oyuncu düsünmüyorum am diger yerlere (orta saha icin söylüyor herhalde) olabilir

bunu anlamadım 8 numara almayacak mıyız yani, en dehşet ihtiyacımız.

orta sahanın ortası derken olarak Donk-Selçuk-Fernando'yu 6 numara olarak kast etti hoca,çünkü 433 oynayacağız demişti orta saha sol ve sağı farklı düşünüyor
,

- orta sahanin ortasinda oynayabilen Donk, Selcuk ve Fernando var, o yüzden oraya oyuncu düsünmüyorum am diger yerlere (orta saha icin söylüyor herhalde) olabilir

6 numara almayacagiz demek istedi herhalde

Onyekuru Garry tipi oyuncu hoca bunu kastediyor,demekki bir tane daha santrafor gelecek

videolar müthis, umarim devami da gelir

ya videonun basında iki yönlü defansif ofansif oynayan oyuncu istiyorum dedi,izlesene abi videoyu.fernando ve donkun mevkisine degil 8 nuamraya transfer istiyo

napolinin oyuncularıyla ilgili çok haber yapıldı bu sene nikola maksimovic olabilir mi acaba..

Feghouli-Garry-Belhanda 3lüsünden 1i gidecek gibi...Garry tipi kanat istiyor hoca bu da ya Garry gideceği için ya da sadece bu tip bir profil istiyor Feghouli profili kanat istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt