Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.555
- 26.359
- 2.083
Sporting'in brezilyali orta sahasi Wendel orta sahaya ilac olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vara zaten içerdeki hakem triosu karar veriyor eğer yanlış bi kararsa hakeme kulaklıktan bilgi veriyolar
tr liginde oyuncuların tv itirazından başka bişi göremezdik isabetli bi karar olmuş sarı kart
içerdekiler de kendi adamları zaten kararlari ne kadar objektif olur, ben güvenemiyorum. özellikle de 22. şampiyonluğa giderken o arayı daha da açtırtmamaya çalışırlar bize. adamlar 5 senedir 4. yıldız loading... olayın da kaldılar, zor bir sene olacakvara zaten içerdeki hakem triosu karar veriyor eğer yanlış bi kararsa hakeme kulaklıktan bilgi veriyolar
tr liginde oyuncuların tv itirazından başka bişi göremezdik isabetli bi karar olmuş sarı kart
hoca garry gibi oynayan bir kanat ve forvet alacağız dedi zaten henry i aldık bir de forvet aldık mı tamamdırHoca güzel söylemiş asgari ihtiyaçlarımız belliydi, sadece korktuğum Onyekuru’dan dolayı forvet transferi yapmamaktı heralde onla bağlantısı yok bir forvet alıcaz yoksa ben mi yanlış anladım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
alınır her türlü forvet eren'e güvenip yola çıkmazHoca güzel söylemiş asgari ihtiyaçlarımız belliydi, sadece korktuğum Onyekuru’dan dolayı forvet transferi yapmamaktı heralde onla bağlantısı yok bir forvet alıcaz yoksa ben mi yanlış anladım
Kürkçü dükkanı mevzusu iyi oldu. CL de kendisine çok ihtiyacımız varSON DAKİKA | Ndiaye'nin menajeri William D'Avilla, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada:
"Ndiaye İngiltere'de kalmak istiyordu ama bir takımla anlaşamadı. Galatasaraylı taraftarların bekleyişi mutlu bir şekilde sonuçlanabilir." FreeKick on Twitter
alacağım seni güzellik.
evet ona gary muamelesi cekiyorHoca güzel söylemiş asgari ihtiyaçlarımız belliydi, sadece korktuğum Onyekuru’dan dolayı forvet transferi yapmamaktı heralde onla bağlantısı yok bir forvet alıcaz yoksa ben mi yanlış anladım