Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sporting'in brezilyali orta sahasi Wendel orta sahaya ilac olur

Erling Braut Haland kesinlikle oyumu bu arkadaşa veriyorum . İnce bilek , hız ve yapısı var maşallah ...

vara zaten içerdeki hakem triosu karar veriyor eğer yanlış bi kararsa hakeme kulaklıktan bilgi veriyolar
tr liginde oyuncuların tv itirazından başka bişi göremezdik isabetli bi karar olmuş sarı kart

Kesinlikle katılıyorum hele ki Fenerbahçeli futbolcular sürekli el işareti yapıp hakemi baskı altına almaya çalışırlardı. Bence en doğru karar verilmiş zaten hakem bile bile vermiyorsa o hakemin hakemliği biter geçmişte hatayı hatayla telafi ediyorlardı şimdi öyle bir şey yapamazlar en azından hatalar minimuma iner.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

vara zaten içerdeki hakem triosu karar veriyor eğer yanlış bi kararsa hakeme kulaklıktan bilgi veriyolar
tr liginde oyuncuların tv itirazından başka bişi göremezdik isabetli bi karar olmuş sarı kart
içerdekiler de kendi adamları zaten kararlari ne kadar objektif olur, ben güvenemiyorum. özellikle de 22. şampiyonluğa giderken o arayı daha da açtırtmamaya çalışırlar bize. adamlar 5 senedir 4. yıldız loading... olayın da kaldılar, zor bir sene olacak

SON DAKİKA | Ndiaye'nin menajeri William D'Avilla, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada:

"Ndiaye İngiltere'de kalmak istiyordu ama bir takımla anlaşamadı. Galatasaraylı taraftarların bekleyişi mutlu bir şekilde sonuçlanabilir." FreeKick on Twitter

SON DAKİKA | Ndiaye'nin menajeri William D'Avilla, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada:

"Ndiaye İngiltere'de kalmak istiyordu ama bir takımla anlaşamadı. Galatasaraylı taraftarların bekleyişi mutlu bir şekilde sonuçlanabilir." FreeKick on Twitter
Kürkçü dükkanı mevzusu iyi oldu. CL de kendisine çok ihtiyacımız var

1. Muslera
2. Mariano
3. Linnes
4. Maicon
5. Nagatomo
6. Fernando
7. Donk
8. Belhanda
9. Feghouli
10. Garry Rodrigues
11. Gomis
12. Onyekuru
13. Denayer/Stoper
14. Yabancı Forvet

Orta sahaya çift yönlü hocanın bahsettiği oyuncu Emre Akbaba olabilir diye düşünüyorum diğer türlü bu yabancı sınırının içinden çıkamayacağız daha elde olan carole deneyeceğiz diyor ama carole kalabileceğini sanmıyorum bakalım neler olacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

:)
384d394ca7d6d693d92a69c01c8fdbd3.gif

Mevcut hücum hattı devam edecekse ve Onyekuru gelecekse forvet falan alamayız net

Galatasaray are confident of securing a £16m deal for Rickie Lambert. (Daily Mirror)

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt