Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deplasman formamiz bu mu?
9f04593545b1875e4bd2d73874c72d2f.jpg

Bunlar maç formaları.

180 TL’lik taraftar formalarıda var.

Ayrıca fiyatların çoğunu Nike belirliyor. Yapacak birşey yok. Avrupa’da RB Leipzig formasıda €60’dır yani.

O kadar ucuz degil. Senin dedigin forma gecen sezonun formasidir büyük ihtimalle.

Yeni sezon Nike formalari 79,95- 85€ arasi piyasaya sürülüyor. Nike.com da mesela bizim formalar 85€ dan satiliyor. Ama bir tane daha var 50€ ya onu tam cözemedim. 3 cesit kaliteli forma mi yapmislar bize.

Mac formasi yani oyuncularin giydikleri de 140€ ya satiliyor.

Edit: Baktim Leipzig sitesinde yeni forma 79,95€ ya satiliyor.

bu da denk geldi alternatif ya da deplasman formasi diyorlar bilmiyorum net olarak
IMG_20180712_155431.webp

Henry' nin hala açıklanmamış olmasından endişelenmeye başladım. Büyük çoğunluk tarafından benimsenip kabullenilmişken bir aksilik çıkmasa bari. Umarım kulübüyle bağlayıcı yazılı bir anlaşma yapılmıştır da sadece opsiyon maddesi eklemeye çalışıyorlardır...

Mac formasinin kalitesi gercekten bariz fark atiyor taraftar formasina.

Ben de ondan alacagim muhtemelen önümüzdeki ay Türkiye ye gelince.

Henry' nin hala açıklanmamış olmasından endişelenmeye başladım. Büyük çoğunluk tarafından benimsenip kabullenilmişken bir aksilik çıkmasa bari. Umarım kulübüyle bağlayıcı yazılı bir anlaşma yapılmıştır da sadece opsiyon maddesi eklemeye çalışıyorlardır...

Dün Mustafa başkan sözleşmesindeki detaydan bile bahsetti bu saatten sonra bozulacağını sanmam bahsettiğine göre imzalar atılmıştır. Tahminime göre opsiyon maddesi üzerinde indirim için uğraşıyorlardı onu da hallettikleri an açıklayacaklardır sonuçta biz oyuncu yetiştirme kulübü değiliz uygun şartlar da opsiyon olursa seneye direk alır kadroya katarız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu cok güzelmis yav ama 80€. Acaba Türkiye de ne kadardir.

galatasaray-sk-anthem-herren-fussballjacke-MW3BvW.jpg

Hoca Ozana baya güveniyor.

Ozan ile ciddi düsüncelerimiz vardi hazirlik dönemde, fazla sans vermeyi düsünüyorduk, diger oyunculara göre daha önde, ama maalesef ciddi sakatlandi, 5-6 hafta tedavisi sürecek dedi.

Dün Mustafa başkan sözleşmesindeki detaydan bile bahsetti bu saatten sonra bozulacağını sanmam bahsettiğine göre imzalar atılmıştır. Tahminime göre opsiyon maddesi üzerinde indirim için uğraşıyorlardı onu da hallettikleri an açıklayacaklardır sonuçta biz oyuncu yetiştirme kulübü değiliz uygun şartlar da opsiyon olursa seneye direk alır kadroya katarız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Makul bir satın alma opsiyonu konulması ilk tercih olur. Ancak kulübü buna asla yanaşmıyorsa, hiç olmazsa sonraki sezon da kiralama opsiyonu eklenmeli. 2 yıl umduğumuz katkıyı versin, sonra yeniden değerlendirilir...

kadir ariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hoca'nin yaptigi aciklamalari özet gececek bir babayigit araniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt