Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Westham Felipe Andersonu almış. N’diayeye hayırlı olsun diyebiliriz. Ayrıca Ozanın stoper rotasyonunda değerlendirileceğini düşünürsek A.Çalıka da güle güle diyelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozan Kabak 3. stoper olarak oynayacaksa transfer olmasın kafi ben altyapıdan oyuncu kazanılmasını çok istiyorum

#beşiktaş XI : Tolga (K), Adriano, Necip, Mitrovic, Caner, Medel, Tolgay, Oğuzhan Özyakup, Lens, Babel, Love

#ShakhtarDonetsk XI : Pyatov, Krivtsov, Stepanenko, Moraes, Marlos, Ismaily, Rakitsky, Fernando, Kovalenko, Maycon, Danchenko

18.00 / Spor Smart

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan: "Barış Alıcı'yı biz bir yıl daha kiralık olarak takımda tutmak istiyorduk ama Cocu oyuncumuzu çok beğendiği için takımda yer almasını istemiş." (beIN Sports)

bunlar büyük transfer falan yapamayacaklar gibi en azından garry kalibresinde bir oyuncu falan alamazlar kanımca. bu oyuncular nasıl performans verir bilmiyorum ama bunların da küçülmeye gittigini düşünüyorum bjk gibi

Antalyaspor ve Eskişehirspor, Tarık Çamdal transferinde karşı karşıya geldi.

Galatasaraylı futbolcular Maicon, Donk ve kaleci İsmail Çipe, İsviçre'de takımın konakladığı otelden antrenman sahasına bisikletle geliyorlar. FutbolArena on Twitter

yok yav oyle mi harbi.

reis uefanın 25 kişi için istediği 8 yerlinin dördü senin ülkende diğer 4ü de senin altyapından yetişmiş olacak

ama bizden 21 kişi için 1 altyapı 3 de yerel oyuncu istiyormuş başkana göre üefa o zaman pek sorun olmuyor eren sinanı falan yazmak

akbaba fransa eren isviçre sinan tolga da alamanya altyapılı biliyon

GSC App

reis uefanın 25 kişi için istediği 8 yerlinin dördü senin ülkende diğer 4ü de senin altyapından yetişmiş olacak

ama bizden 21 kişi için 1 altyapı 3 de yerel oyuncu istiyormuş başkana göre üefa o zaman pek sorun olmuyor eren sinanı falan yazmak

akbaba fransa eren isviçre sinan tolga da alamanya altyapılı biliyon

GSC App
him bir an afalladim birader.;D
isin ozu belhanda gitmeli emre akbaba gelmeli. linnes her turlu olmali. beklerin yedegi yok. belhanda apacisini katara gondermek lazim 7 yede satilsa olur

Çok fazla ilginizi çekmeyebilirde ben yazayım dedim.

Oğuzhan’ı ciddi şekilde isteyen AC Milan ve Brighton varmış. Sözleşmesinde yurt dışı maddesi varmış, ama belirli takımlar. Milan bu takımlara dahilmiş.

Oğuzhan - AC Milan olma ihtimali var yani. 3-4 güne medyaya çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt