- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.575
- 5.478
Kime böyle dalip gitmelerin dostum dostum güzel dostumKahve ictim uyku haram
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kime böyle dalip gitmelerin dostum dostum güzel dostumKahve ictim uyku haram
ben de bi kere uzum yemistim gerci musluktan da icebilirdim ama boyle birsey yaptim
Kesilir renkdaş Cocu inanılmaz işler yapacak bir adam değil taraftar gazıyla falan birşeyler yaparlar belki ...Akıllı olur kendi ayağımıza sıkmaz eksik birkaç transferimizi yaparsak güzel bir sene bizleri bekliyor bence... İmparator önderliğinde neden yeniden 4 sene üst üste şampiyonluk yaşamayalım...tiner işte,bu sene fenerlilerin de sesinin kesilmesini istiyorum...
Kime böyle dalip gitmelerin dostum dostum güzel dostum![]()
fenerbahce'nin isi cok zor bence usta. hücumda dirar, atif, soldado, valbuena hepsi 30un cok üstündeKesilir renkdaş Cocu inanılmaz işler yapacak bir adam değil taraftar gazıyla falan birşeyler yaparlar belki ...Akıllı olur kendi ayağımıza sıkmaz eksik birkaç transferimizi yaparsak güzel bir sene bizleri bekliyor bence... İmparator önderliğinde neden yeniden 4 sene üst üste şampiyonluk yaşamayalım...
Bizim en zor senemiz geçen seneydi. Beşiktaş ve Başakşehir'in kadrosu oturmuştu biz ilk 11'in tamamını değiştirmiştik ve rotasyon da kullanabileceğimiz adam sayısı 1-2 taneydi. Bu sene bizim senemiz olur diye düşünüyorum Cocu yerine Ersun olsa belki farklı bir ortam olabilirlerdi ama Cocu'nun olması işimize gelir Ali koç'la yakaladıkları o havayı kırmak için büyük fırsatımız olacak. Sene sonu şampiyon olursak 4 senelik rekoru geliştirmek için uğraşılır hele ki CL gelirleriyle beraber iyice uçuşa geçeriz. Scout ekibinde de güzel hamleler gelirse Avrupa'da da güzel başarılar kazanmaya başlarız.Kesilir renkdaş Cocu inanılmaz işler yapacak bir adam değil taraftar gazıyla falan birşeyler yaparlar belki ...Akıllı olur kendi ayağımıza sıkmaz eksik birkaç transferimizi yaparsak güzel bir sene bizleri bekliyor bence... İmparator önderliğinde neden yeniden 4 sene üst üste şampiyonluk yaşamayalım...
Suyu kaynatınca ne anlamı oluyor kiSu kaynatsaydiniz yav les bir tadi oluyor ama cesme suyuna muhtac kaldigimda oyle yaparim genelde.
Daha icilebilir oluyorSuyu kaynatınca ne anlamı oluyor ki![]()
Murph soyisim genelde kızlarda değişir.Sana ne oldu?geldim ahbab
hallediyoruz
meyva da var iyi fikirben de bi kere uzum yemistim gerci musluktan da icebilirdim ama boyle birsey yaptim
Keşke biz alaydık iyi çocuktu.Bu arada altinordu erce kardesleri de yurt disindan bir takima satmis.
Beinde okudum bugun
Keşke biz alaydık iyi çocuktu.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeni sayfa acma vakti gelmisti üstad.Murph soyisim genelde kızlarda değişir.Sana ne oldu?
sıradanlardı sanki niye mutlular ki berke ve barıs alıcı vizyonlugundan mı ölmüşlerAntuyu okudum biraz mutlular.
Super kupayi alalim da keyifleri kacsin.
Çağlar için ayrı parantez açmak lazım %30 gibi çok ciddi bir pay alacaklar ki şu anlık piyasası en yüksek Türk oyuncu olabilir 40-50 arası bir transfer olsa direk Altınordu'ya 16-17 m euro gibi rakam gelecek ve rekor kıracaklarCengiz Ünder 4.8m
Caglar Soyuncu 2.65m
Berke Ozer 2.5m
Baris Alici 1.5m
Sozlesmelerinde sonraki satistan pay var hepsinin
Kesinlikle haklısın eleştirdiğimiz yanları olsa da birçok yönüyle bizi tatmin eden bir takımımız var ve Türkiye'nin en iyi hocası takımın başında şimdi bunların avantajıyla mantıklı hamleler yapmaya devam etmeliyiz...Şampiyonlar ligine önümüzdeki 3 sezon aralıksız katılıp gelirleri yükseltmek bu esnada kadro geçişimizi gençleştirmeyle beraber kalite açısından üst seviyelere çıkararak tamamlamalıyız...Sonrasında borç durumunu düzene sokmuş seri şampiyonluklar almaya başlamış bir takım olmamız çok olasıdır ...Vida'ya max gelecek teklif
Bizim en zor senemiz geçen seneydi. Beşiktaş ve Başakşehir'in kadrosu oturmuştu biz ilk 11'in tamamını değiştirmiştik ve rotasyon da kullanabileceğimiz adam sayısı 1-2 taneydi. Bu sene bizim senemiz olur diye düşünüyorum Cocu yerine Ersun olsa belki farklı bir ortam olabilirlerdi ama Cocu'nun olması işimize gelir Ali koç'la yakaladıkları o havayı kırmak için büyük fırsatımız olacak. Sene sonu şampiyon olursak 4 senelik rekoru geliştirmek için uğraşılır hele ki CL gelirleriyle beraber iyice uçuşa geçeriz. Scout ekibinde de güzel hamleler gelirse Avrupa'da da güzel başarılar kazanmaya başlarız.
Pek katılamayacağımDaha icilebilir oluyor![]()