- 2 Temmuz 2011
- 139.981
- 60.134
- 5.488
everton alacak 24 milyonamina klüpten ayrılabilirim demiş. Daha çok süre alacağım bir takıma gitmek istiyorum demiş.Keşke bize gelse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
everton alacak 24 milyonamina klüpten ayrılabilirim demiş. Daha çok süre alacağım bir takıma gitmek istiyorum demiş.Keşke bize gelse
çok beğeniyordum tam box to box oyuncuydu bence bacak kadar haliyle selçuk'tan daha iyi oynuyorduBirhan fena değildi sanki geri gelsin.
bir corap insana bukadar mi yakisirFeghouli zayıflamış.
![]()
vida vardi. ama 40 milyon euro alamazlareverton alacak 24 milyona
bizim hegazy ne durumda rns
Birhan benim de dikkatimi cekmisti. Fizigi ve teknigi ile gelecek vaat ediyordu. Bu sene daha iyi olabilir. FT nin takiminda yer bulmasi zor ama tecrube kazanmasi acisindan kiralanabilir.direkt a takım için geliyomuş habere göre.göndermek aptallıktı zaten.cocuga gelişebileceği bi ortam saglayamadık.dogus can incedere (çok sakatlık yaşadı) ile beraber 97lilerin en potansiyelli iki isminden biriydi
geçen attım fotoğrafını bi arkadaş ne değişmiş ki gibisinden birşeyler demişti iyi baksın bu fotoğrafaFeghouli zayıflamış.
![]()
Valenciadaki haline dönerse senenin transferi olur bence.Feghouli zayıflamış.
![]()
lan sen dersde değil misin , kafanı kitaptan kaldırdığını görmeyeyim.
iyi stoper mi @Arda Sadi ?