Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş, Karpaty Lviv forması giyen Jorge Carrascal için oyuncunun kulübüyle resmi görüşmelere başladı. Lviv ekibi, oyuncu için 4 milyon Euro istedi. Görüşmeler devam ediyor. #TR24ÖZEL Yağız Sabuncuoğlu on Twitter

bu kim ula

Anadolu takımları için transfer önerisi; Paolo de Ceglie. 32 yaşında, bonservisi elinde İtalyan sol bek. Juventus altyapılı.

herifin ne sucu var yaw
pragin verebilecegiyle bizimki bir mi
herif de alabileceginin max'ini istior dogal olaraktan

Denayer’in yüksek bonservisi nedeniyle zora giren transfer sonrası Galatasaray, Anderlecht’in stoperi Kara’yı gündeme aldı. (Voetbal Primeur)

uefa ve cl maçlarında alkol tüketimi serbest olmuş

Galatasaray ile Sakaryaspor Adapazarında Sakaryaspor takımının stad açılışında karşı karşıya gelecekler. Tarih ve saati önümüzdeki hafta içi belli olacak.

Bizim milletin meşhur huyu hiç eleştiri kabul etmez.çok iyisiniz aynen böyle devam.

Beni tanıyan herkes bilir gayet eleştiri dinleyen birisiyimdir. Sen adminler gelmeden arkalarından atayım diye şakamsı bir şey demişsin ben de sana ona göre bir şey dedim. Ha yine yazmayacaktımda sana patlamış oldum. Ayrıca eleştirinin bir üslubu var böyle çok iyi aynen devam falan demekle eleştiri kabul etmiyor demek farklı bir kafa.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baba birileri mi saldırıyor foruma giriş bi aksıyor bi normale dönüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt