Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka takımlar talip olmazsa Türkiye'ye gelebilir ama yine de önceliği olmaz şimdilik.Fenere H.O. ozaman ama ben Meyerin bu yasta TR'ye gelmez diye dusunuyorum
sezonluk kazık yeme olayını tek seferde halledip,diğer transferlere odaklanmak istiyorlar sanırımTrezeguet denen zurnazen herifi alarak ne amaçlanmaktadır
Almanya da kalır o zaman.bu arada max meyer frankfurt yolcusuymuş @Alper Altun keşke alsak
gecen menajeri dünyanın her yerinden teklif aldıgını,biraz bekleyeceklerini söyledi
Evetbu cüneyt kalamısin twitteri ney cüneytgkalamıs olan mı ?
3.lig topcusunu bizim orta sahada ne yapacagiz ki zaten yeterince les var kadrodaEMPEROR, Birhan Vatansever'i geri istemiş fanatik editörüne göre.
ben trezeguet haberi görmedim twitterındabu cüneyt kalamısin twitteri ney cüneytgkalamıs olan mı ?
ben trezeguet haberi görmedim twitterında
twitter hesabında yok öyle bişeyCüneyt Kalamış Treze hayırlı olsun diyor.Adam kongre üyesi ama Kasımpaşada daha çok tanıdıkları var.Ayrıca yıllığı 2 milyon filan olmayacakmış.