Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca onyekuru transferinden önce 5 transfer demisti

-Onyekuru

-stoper

-orta saha

-forvet

-kaleci

Ayrilan isimler olursa onlarin yerlerine de transfer Yapilabilir

Mesela Rodrigues veya carole satilacak olursa bu bölgelere de transfer yapilir

Kisaca daha cok isimiz var,Fatih hoca isini bilir rahat olun

Rendaşlar geçen sene Rıdvan Dilmen karaktersizi dillendiriyordu yerli rotasyonunu daraltmamak gerek eğer bir anda yabancı sayısı 8 e falan düşerse dımdızlak kalırız. Fener 3 genç yerli aldı Beşiktaş'ta 2 genç yerli almış. Başak kadrosu zaten yerli rotasyonu iyi. Sıkıntıya düşmemek için Emre gibi göz kırpan adamları bitirmeliyiz. Seneye Selçuk Eren'e gün doğmasın ani bir kararla.

fazla kuruntu yapıyorsunuz yabancı sınırı bence gelmez aziz yok kulüpler birliginde bunu isteyen 8jk ve akbilciler var sadece

fener aptalmı istesin bebelermi kurtaracak kıcını korktugunuz anlamda bir kısıtlama gelmez bu saatten sonra

fakat biz iyi yerli oyuncuları almalıyız sürekli yabancı pesindeyiz

Belhanda ve Maicon'u satıp yerlerine çok daha kaliteli ve sağlam oyuncu alsalar harika olacak.

Alanyanin kadrosu abarttigin kadar kotu degil. Evet Emre kadar iyi birisini zor bulabilirler ama bu kotu kadrolari oldugu anlamina gelmiyor. Djalma Etame Fernandes Nsakalayla falan kumede kalabilirler. Daha Emre Gural Tzavellas falan da var.

Alanyalilar para kazanmak istiyorlar bedava göndereceklerini sanmiyorum. Bayern Munich örnegi biraz alakasiz adamlar kendi liginde giant

Takimin alakasi yok, burada önemli olan durumun ayni olmasi. Öte yandan nasil Bayern liginde senin tabirin ile giant ise bizde bizim ligde o konumdayiz.

Eskiden Anadolu dan bize gelmek icin oyuncular fedakarlik yapardi, simdi tam tersi oldu oyunculari getirmek icin biz türlü türlü fedakarliklar yapiyoruz maddi anlamda.

bu arada akbaba alınırmı bilmemde 10 numara degil alanyada misal fernandes tarzı oynuyrdu geride gelip cogu zaman oyun kuran bir oyuncu

Stoperde 2 oyuncumuz kaldı (Ahmet'i saymıyorum kupada oynar gibi ) mutlaka sağlam bir oyuncu almalıyız. Öncelik burası olmalı.

Sattığın kadar Al ve Uefa'ya verilen söz nedeniyle bu 5 transfer için 1 oyuncunun gönderilmesi lazım , Trezege aşkının bitmemesinin sebebi olarak Gary'nin gidebileceğini düşünüyorum.

İnşallah Belhanda gider , Maicon'u FT çok ağır buluyor inşallah ona da talip çıkarda 2 stoper alırız.
Muslera
Serdar-Maicon-Mariano-Linnes-Nagatomo
Fernando-Donk-Belhanda
Onyekuru-Rodrigues-Feghouli-Sinan-Gomis-Mugdat

Suan gecen yila göre 15 oyuncumuz var. As kadrodan bir Denayer gitti ve buna karsilik 3 oyuncu aldik. 2 oyuncu artidayiz yani. Fatih hoca'nin eli az da olsa kuvvetlendi ama bizim 22 oyuncuya ihtiyacimiz var. Bu da 7 transferin elzem oldugunu gösteriyor. Her mevkide net olarak 2 oyuncu olmali. Fazlasina gerek yok. Alt yapi oyuncularini da bildigim kadariyla yazdirmaya gerek yok. Zaten her sene oldugu gibi bu senede ligde hicbiri oynamaz ama neyse.

-Emre Akbaba ve forvet transferiyle hücumu tamamlariz. 3m civari para Emre tutar, forvet kiralanir 1-2 milyona.
-Orta sahaya Ndiaye alinirsa 8 numara alternatifi olarak Belhanda/Emre görülebilir. Yeterli. 1-2 milyon kira bedeli olur.
-Sol bekte yerli oyuncu eksikligi var. Nagatomo'nun bonservisinden az olur. Maksimum 2
-Denayer'in yerini alacak bir stoper lazim. Hatta 4.stoper olarak da bir yerli iyi olur. yerliye 1-2 milyon, stoperide kiralik yazalim.
-Kaleci herkesin malumu, 500 bin euro civari bonservis gider.

Bu da 7 transferi gerektiren bir plan. Gidecekler ise Eren, Tolga, Selcuk, Ahmet, Carole ve Tarik. 6 oyuncu gönderilip 7 oyuncu transfer edilmeli diye düsünüyorum. 28 oyuncu yazdirabiliyoruz diye 28 kisilik kadro yapmak görgüsüzlük olur, ki planlamasi saglam olan hicbir takim 25i gecmiyor normal sartlarda. 23.isim zaten alt yapidan 3.kaleci, 2 de genc yetenek koyuyorlar as kadroya. Bizde aynisini yapmaliyiz. Alt yapi oyuncularindan bir sey olmayacagini düsündügüm icin hicbirini yazmadim.

Velhasil kelam 13 milyon euro kadar bir para bulmamiz lazim. Bu da önemli bir oyuncu satisi olmali demektir.

hoca,9 numaradaki para sömürücü futbolcu bozuntusuna güvenmiyor bunu belli etti peki neden itelemek istemiyor anlayamadım

isvicrede filan bu camışı alacak keriz cıkar heralde

hoca,9 numaradaki para sömürücü futbolcu bozuntusuna güvenmiyor bunu belli etti peki neden itelemek istemiyor anlayamadım

isvicrede filan bu camışı alacak keriz cıkar heralde

Bence rahat elden cikarabilirdik normalde ama adam 2,15 Milyon € kazaniyor.

Bu elimizi kolumuzu bagliyor. Yoksa Basel falan kesinlikle talip olurdu buna.

Beyler alakasız ama... Bir şey indirirken saniyede 3 mbye kadar görüyorum ama herhangi bir siteden film izlemeye kalkışsam 360 pde donuyor resmen.. Sorun ne olabilir?

Takimin alakasi yok, burada önemli olan durumun ayni olmasi. Öte yandan nasil Bayern liginde senin tabirin ile giant ise bizde bizim ligde o konumdayiz.

Eskiden Anadolu dan bize gelmek icin oyuncular fedakarlik yapardi, simdi tam tersi oldu oyunculari getirmek icin biz türlü türlü fedakarliklar yapiyoruz maddi anlamda.

O orada tek dev. Herkes orada Bayern'de oynamak ister. Ama bizim burada 3 dev var.

2020 yazına kadar yabancı sınırı değişmez bırakın bunları. Biz dahil herkes aklını çıldırıp baskı yaptı 2019 yazında söylenir 2020-21 sezonundan itibaren 12, 2021-22 sezonundan itibaren 10 yabancı gibi başka da tillahı gelse indiremez.

Sizin mantık şu tüpçü yarın yabancı sınırını indirdik değip 5 yapacak herkes sözleşmesi olan topçuları 1 haftada yollayacak, geçin bunları şimdi.

22. 23. şampiyonluklara odaklanalım.

arada burada okuyorum bazı arkadaslar ereni övüyorlar filan eski eren olsa diyorlar ulan ben adamı ilk takımlarından beri izliyorum hangi eski eren ))
yorum yazıyorsunuz bari yanına belirtin şakadır ironi icerir vs millet ciddiye alıyor

Şu potansiyeli değerlendirmemek için bu kadar neden mücadele ediyoruz...
bende ona çok kızıyorum bizim başkan oturduğu yerden bekliyo arkadaş japonya büyükelçisiyle sürekli görüştüğünüzü söylüyosun birazda iş bağla aracı olsun dev japon firmalarının sponsorluğu yakışır....
toyota-honda-canon-nissan-sony-mufg-panasonic-uniqlo-lexus-subaru-nintendo-bridgestone-mazda-suzuki-tokio marine-shiseido-komatsu-daikin-muji-asics biri sponsor olsun

arada burada okuyorum bazı arkadaslar ereni övüyorlar filan eski eren olsa diyorlar ulan ben adamı ilk takımlarından beri izliyorum hangi eski eren ))
yorum yazıyorsunuz bari yanına belirtin şakadır ironi icerir vs millet ciddiye alıyor
Aynen reis, Eren'den bir halt olmaz ya. 2 sene gördük iste. 3.sene izlesek yine bir halt olmayacak. Evrim falan gecirmedi ya bu eleman.

bence en cok o tolga denen herifi göndermekte zorlanacaz adamın surattan şer akıyor zaten görün bakın gitmem paramı alır yatarım moduna girecek
herifte karakter 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt