Stoperde 2 oyuncumuz kaldı (Ahmet'i saymıyorum kupada oynar gibi ) mutlaka sağlam bir oyuncu almalıyız. Öncelik burası olmalı.
Sattığın kadar Al ve Uefa'ya verilen söz nedeniyle bu 5 transfer için 1 oyuncunun gönderilmesi lazım , Trezege aşkının bitmemesinin sebebi olarak Gary'nin gidebileceğini düşünüyorum.
İnşallah Belhanda gider , Maicon'u FT çok ağır buluyor inşallah ona da talip çıkarda 2 stoper alırız.
Muslera
Serdar-Maicon-Mariano-Linnes-Nagatomo
Fernando-Donk-Belhanda
Onyekuru-Rodrigues-Feghouli-Sinan-Gomis-Mugdat
Suan gecen yila göre 15 oyuncumuz var. As kadrodan bir Denayer gitti ve buna karsilik 3 oyuncu aldik. 2 oyuncu artidayiz yani. Fatih hoca'nin eli az da olsa kuvvetlendi ama bizim 22 oyuncuya ihtiyacimiz var. Bu da 7 transferin elzem oldugunu gösteriyor. Her mevkide net olarak 2 oyuncu olmali. Fazlasina gerek yok. Alt yapi oyuncularini da bildigim kadariyla yazdirmaya gerek yok. Zaten her sene oldugu gibi bu senede ligde hicbiri oynamaz ama neyse.
-Emre Akbaba ve forvet transferiyle hücumu tamamlariz. 3m civari para Emre tutar, forvet kiralanir 1-2 milyona.
-Orta sahaya Ndiaye alinirsa 8 numara alternatifi olarak Belhanda/Emre görülebilir. Yeterli. 1-2 milyon kira bedeli olur.
-Sol bekte yerli oyuncu eksikligi var. Nagatomo'nun bonservisinden az olur. Maksimum 2
-Denayer'in yerini alacak bir stoper lazim. Hatta 4.stoper olarak da bir yerli iyi olur. yerliye 1-2 milyon, stoperide kiralik yazalim.
-Kaleci herkesin malumu, 500 bin euro civari bonservis gider.
Bu da 7 transferi gerektiren bir plan. Gidecekler ise Eren, Tolga, Selcuk, Ahmet, Carole ve Tarik. 6 oyuncu gönderilip 7 oyuncu transfer edilmeli diye düsünüyorum. 28 oyuncu yazdirabiliyoruz diye 28 kisilik kadro yapmak görgüsüzlük olur, ki planlamasi saglam olan hicbir takim 25i gecmiyor normal sartlarda. 23.isim zaten alt yapidan 3.kaleci, 2 de genc yetenek koyuyorlar as kadroya. Bizde aynisini yapmaliyiz. Alt yapi oyuncularindan bir sey olmayacagini düsündügüm icin hicbirini yazmadim.
Velhasil kelam 13 milyon euro kadar bir para bulmamiz lazim. Bu da önemli bir oyuncu satisi olmali demektir.