- 26 Kasım 2012
- 186.361
- 260.869
- 5.998
Bu saatte adama tek elle mesaj yazdırıyorsunuz ayıp
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
anlamadim reis neden tek el
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatte adama tek elle mesaj yazdırıyorsunuz ayıp
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu transfer nöbeti konusu miadını doldurdu.
Adminlerden yeni konu açmalarını bekliyoruz...
Yağız Sabuncuoğlu: ''Fenerbahçe, Akhisar ile oynanacak kupa finalinden önce Şampiyon olunmuş gibi formalara “Türk Bayrağı” ekletilmiş örnek forma ürettiriyor. O güne ait formayı da yeni transfere giydirmişler. Konu bu şekilde...''
Puahahahahahah![]()
keşke devamında yunusa attıgı güzel gol pası da olsaydı gifte.gifin altına mal ergen fenerlinin teki gelmiş ferdi kadıoglu içinden geçer demiş bunun
kıskanç kuşlar,çıldırın.ahmet sivriden haberi var mı acaba bunların ya da fırat güllülerden,mustafa kapılardan,hamza akmanlardan.neyse sonunda olacak belli.erken ötenin başına ne geleceği malum.
Emre kötü futbolcu degil ama iste Anadolu dan büyüklere gelenlerin yapmasi gereken sicramayi yapabilecek mi o soru isareti.
Yoksa Belhandanin gittigi ve herhangi bir x futbolcunun geldigi her cözüme fitim ben. En azindan geri kalan 3 yillik 11-12 Milyon € maasindan kurtulmus oluruz, 10 bonservisi zaten kazik gibi girdi kulübe.