savanier kesin bizi bekliyo.hoca ortasaha istiyorum dedi.ndiaye 6ya kayabilir.fernandonun hali ortada.savanier gelsin artık sneijder sonrası heycanlanalım biraz
Fernando şu haliyle bile Ndiaye 'yi cebine koyar götürür
Hatta Fernando 'nun sol ayağını kes yine Ndiaye 'ye ön libero mevkisinde formayı kaptırmaz
Yahu Ndiaye 'de ne görüyorsunuz ki ? bu adam Osmanlı 'dan bize 10 numara olarak geldi hücum edemeyince zaten 8 numara dedik adama hiç alakası olmamasına rağmen şimdi 8 numara da oynayamayınca 6 numaraya mı kaysın diyorsunuz ?
Sene sonuna doğru Muslera 'nın yerinde Ndiaye oynasın zaten Muslera 'nın hali ortada deriz herhalde ?
Yahu reis yapma bari sen yapma, bu Ndiaye bildiğin Muğdat 'ın 8 numara olan versiyonu Ndiaye gerçekten 8 numara nedir ne yapar hiçbir fikri yok, üstelik adam kariyerinin en en kötü dönemini yaşıyor, Ankaragücü 'nün orta sahasındaki adamlar bile Ndiaye kadar zararlı değildir
Fernando istediği kadar kötü olsun yine oynatırım
Donk 'u oynatırm
Abdussamed 'i orada denerim
Gökay 'a şans veririm
Marcao 'yu getirir oraya koyarım
Ama Ndiaye 'yi oraya kesinlikle koymam Allah korusun, top çalmak ve koşmak ön libero oynayabilmek için yeterli olsaydı bugün Tolga Ciğerci dünyanın sayılı ön liberoları içinde olurdu
Orta sahada değişmesi gereken ilk adam Ndiaye, tabi ben de Fernando ve Belhanda 'nın performansından çok fazla memnun değilim ama Ndiaye varken Fernando 'yu veya Belhanda 'yı harcamak saçma geliyor bana