Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam apo&mc'ye güvenmiyoki.
1 forvet bile süpheli iste der gibi istiyoruz ama bizde bekliyoruz diyo
Galatasaray'da transferde böyle beceriksiz yöneticiler görmemistim daha önce

savanier kesin bizi bekliyo.hoca ortasaha istiyorum dedi.ndiaye 6ya kayabilir.fernandonun hali ortada.savanier gelsin artık sneijder sonrası heycanlanalım biraz

Bu adam 6 ay önce sözleşme yenilemiş, takımı 5-6 milyona bırakmaz sanki. PD 10 milyonmuş. Bu şartlarda gelme ihtimali zor gibi. Ekstra bir durum var mı bilmiyorum tabii.

Weah kupada gol atmis Celtic icin

savanier kesin bizi bekliyo.hoca ortasaha istiyorum dedi.ndiaye 6ya kayabilir.fernandonun hali ortada.savanier gelsin artık sneijder sonrası heycanlanalım biraz
Fernando şu haliyle bile Ndiaye 'yi cebine koyar götürür

Hatta Fernando 'nun sol ayağını kes yine Ndiaye 'ye ön libero mevkisinde formayı kaptırmaz

Yahu Ndiaye 'de ne görüyorsunuz ki ? bu adam Osmanlı 'dan bize 10 numara olarak geldi hücum edemeyince zaten 8 numara dedik adama hiç alakası olmamasına rağmen şimdi 8 numara da oynayamayınca 6 numaraya mı kaysın diyorsunuz ?

Sene sonuna doğru Muslera 'nın yerinde Ndiaye oynasın zaten Muslera 'nın hali ortada deriz herhalde ?

Yahu reis yapma bari sen yapma, bu Ndiaye bildiğin Muğdat 'ın 8 numara olan versiyonu Ndiaye gerçekten 8 numara nedir ne yapar hiçbir fikri yok, üstelik adam kariyerinin en en kötü dönemini yaşıyor, Ankaragücü 'nün orta sahasındaki adamlar bile Ndiaye kadar zararlı değildir

Fernando istediği kadar kötü olsun yine oynatırım
Donk 'u oynatırm
Abdussamed 'i orada denerim
Gökay 'a şans veririm
Marcao 'yu getirir oraya koyarım

Ama Ndiaye 'yi oraya kesinlikle koymam Allah korusun, top çalmak ve koşmak ön libero oynayabilmek için yeterli olsaydı bugün Tolga Ciğerci dünyanın sayılı ön liberoları içinde olurdu

Orta sahada değişmesi gereken ilk adam Ndiaye, tabi ben de Fernando ve Belhanda 'nın performansından çok fazla memnun değilim ama Ndiaye varken Fernando 'yu veya Belhanda 'yı harcamak saçma geliyor bana

Konu dışı olacak ama bişey soracağım..

Ligtvi kapanması ile ilgili biri bana özelden yardım edebilir mi ..

Orta sahaya anca Belhanda 10 milyona giderse biri gelir. Hoca altinda satmaz ve satarsa yerini 6-7 milyona doldurmaya calisirlar.

Ben nedense son yaz transfer dönemini yaşıyor gibiyim. Hatta bu maç yüzünden belamızı bulmasak ilk yarıdaki gibi. İçlerinden "gayet de gol atabiliyoruz sebep forvet eksikliği değil" diye geçirdiklerine bile eminim nerdeyse, hakkımızda hayırlısı.

Donk ile boşa sözleşme yeniledik. Onun dısında ki yabancılara pek lafım yok

Belhanda gitmezse Savanier'i nereye aliyorsunuz sacmalamayin

Bence orada muhabirin stoper alacak mısınız sorusuna sırf cevap vermek için öyle dedi çünkü 2 yabancı hakkımız var sadece dedi. Semih zaten geldi belli gidip de stoper almazlar yabancı sanmıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O zaman hedefimiz şampiyonluk açıklaması yapmasınlar bu ikili kritik maçlar da patlar

Hasan’ın konuşmalarından kıllandım 2 forvet gelecekse kalan para ne olacak ismi çıkan adamlar Alan+Tetteh birine 8 birine 3 versen 11 milyon geriye kalan parayı kullanmazsan sezon sonu ağlamaya hakkın yok. İnş ne yaptıklarının farkındadırlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Semih stoper ihtiyacından dolayı mı alındı altyapı kontenjanı dolayısıyla mı ? Geçen gün biri paylaşmıştı birisinin tweet hesabını Semih’in gelmesi mecburdu minvalinde bişeyler yazıyodu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya biri artık şu Linnesin sözleşmesini uzatsın Allah aşkına neyi bekliyor bu kamiller anlamış değilim .. adam ağzıyla dedi çocuğum burda doğacak kalmak istiyorum fln diye .. ver 5 yıllık rahatla işte .. fazla maaş istemez

Yönetim İstifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt