Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben forvet alınmasın demiyorum renktaş hatta 2 tane lazım diyorum ama bu ikili defansla olmaz maicona teklif varsa gönderilip serdar ozan ayarında bir stoper daha lazım diyorum

fernando ya iyi paraya satılır ya da formu yukselir bu haftadan itibaren

1 forvet , donk dahil 3 yabancı stoper olur mu? Planlama yanlış ama forvetin yok forvet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya ben forvet alınmasın demiyorum renktaş hatta 2 tane lazım diyorum ama bu ikili defansla olmaz maicona teklif varsa gönderilip serdar ozan ayarında bir stoper daha lazım diyorum

Takimin mevcut Orta sahasini göz önünde bulundurup Fernandoyu yollamak nasil bir kafa arkadaslar.

Yerine adam gelmesi 1-2 sene bulabiliyor. Aynisini Gomis için de yaptiniz.

Biraz akil biraz mantik be

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdürrahim Albayrak ne pişkin adammış , millet forvet diye bağırıyor o öpücük veriyor

Takım kazanınca forumdaki kuşlar uçmuş ortalık sakinleşmiş :asd:

Donk satilmiyorsa bile 7 mac yapmamali. Sözlesmesi uzarsa yazin onu anca paraya karsi postalaya biliriz. CDM oyuna girdirmeyi istiyorlarsa, artik Abdussamedi oyuna alsinlar onun yerine

Donka talip olmaz bence .. adam gitmez zaten mutlu .. yedek olmayı bile kabul ediyor

Yönetim İstifa

serdar hem fatih hocadan hem taraftardan özür dilesin belki düşünürüz

Ulan ridvan tek bir Türk oyuncunun tek bir saniye oynamadığı euroleague finalinden sonra kupayla cumhurbaşkanının huzuruna çıkıp şov yapmayı biliyorsun ama iş futbola gelince istiklal marşı değil mi?...

Yahu birgun sadece birgün menajerlerin yiyeceği komisyonları,kankiniz olan yerli oyuncuların yiyeceği haksız paraları ve fanatikce tuttuğunuz takımların çıkarlarını değil de gerçekten Türk futbolunu düşünün be..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt