Ali Yılmaz
10 Numara!
Pato falan gelmez , boşuna konuşuyorsunuz . Falcao ve balo geldi de pato kaldı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hasan sas bi savunma bi forvet demis galiba ben mi yanlis okudum ?
Kim bilir annesi bu sırrı taşıyordur belki de yıllardırBu aspordaki Serkan Korkmazin babasi Senol Günesmi?
bi arkadas 16 diye hesaplamıstı dun
Su an +16m durumundayiz. Telles satisi bir seyi degistirmeyecek FFP acisindan. Ha elimize para gececek tabii bu hep iyi bir sey. Sicak paraya hep muhtaciz zaten.
Hocam o kadar kısa değil gibi geldi bugün banaMarcaoyu begendim, pozisyon bilgisi ve mucadele olarak iyi. Bir tek sorun var oda boyu kisa, hava hakimeti nasil bilmiyorum.
Hava hakimiyeti de iyi. Macion'dan ve donk'tan da iyi.Marcaoyu begendim, pozisyon bilgisi ve mucadele olarak iyi. Bir tek sorun var oda boyu kisa, hava hakimeti nasil bilmiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 38398
Ekli dosyayı görüntüle 38399
Sırasıyla Alan ve Pato'nun istatistikleri. İkisinin aynı anda sahada olduğu maçlarda gol yönünden sıkıntı çekme şansımız pek yok.
.Abdürrahim Albayrak a aşırı gıcık oldum . Kendisinde gerçekten hiç sıkılma yok
sen bana dm atmadın hala,e mail programı var mı bildiğinMilan Higuain'i yolladi Pato'yu istemezler mi? Ya da baska bir suru Avrupa kulubu? Bizi kolay kolay tercih etmez. 4m maas falan baglamamiz gerekebilir.
Ha belese geliyorsa baglayalim 2 sene sonra Araplara falan cakariz ciddi paralara
Patoya maaş verilir ya gidip Alan'a 3m vereceğime Pato'ya 4.5m veririm yaniMilan Higuain'i yolladi Pato'yu istemezler mi? Ya da baska bir suru Avrupa kulubu? Bizi kolay kolay tercih etmez. 4m maas falan baglamamiz gerekebilir.
Ha belese geliyorsa baglayalim 2 sene sonra Araplara falan cakariz ciddi paralara