Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pato falan gelmez , boşuna konuşuyorsunuz . Falcao ve balo geldi de pato kaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdürrahim Albayrak a aşırı gıcık oldum . Kendisinde gerçekten hiç sıkılma yok

Pato Çinde oynadığı maçların yarısını forvet arkası oynamış bu arada,belhandayı 8 numaraya çekip forvet arkasına da atılabilir rakibe göre.

bi arkadas 16 diye hesaplamıstı dun

Benim

Soyledigimin arkasindayim

Evren Goz sunlari okusun

1) Settlement agreement: https://www.uefa.com/MultimediaFile...ncialControl/02/56/33/89/2563389_DOWNLOAD.pdf

Acikca diyor ki Galatasaray'in "net transfer position"i negatif olamaz

2) CFCB regulasyonlari:
https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Tech/uefaorg/General/02/26/77/91/2267791_DOWNLOAD.pdf

Sayfa 29 - 36 arasina baksin, transfer bonus ucretleri hangi doneme yaziliyormus bir gorsun

Su an +16m durumundayiz. Telles satisi bir seyi degistirmeyecek FFP acisindan. Ha elimize para gececek tabii bu hep iyi bir sey. Sicak paraya hep muhtaciz zaten.

Haldun üstünel bu zamana kadar kendisi mi acaba yönetimlere girmek istemiyor yoksa kimse teklif mi etmiyor?

Marcaoyu begendim, pozisyon bilgisi ve mucadele olarak iyi. Bir tek sorun var oda boyu kisa, hava hakimeti nasil bilmiyorum.

Marcaoyu begendim, pozisyon bilgisi ve mucadele olarak iyi. Bir tek sorun var oda boyu kisa, hava hakimeti nasil bilmiyorum.

@Hamza Gölbaşı

16m'yi iki santrafora vermeyiz zaten. Mustafa Cengiz aklını yitirir öyle bir durumda.

Bu arada Tetteh'i 90 dakika izledim.

Abdürrahim Albayrak a aşırı gıcık oldum . Kendisinde gerçekten hiç sıkılma yok
.
eea77ba96b78b8ee0803609ac04538cc.jpg

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Milan Higuain'i yolladi Pato'yu istemezler mi? Ya da baska bir suru Avrupa kulubu? Bizi kolay kolay tercih etmez. 4m maas falan baglamamiz gerekebilir.

Ha belese geliyorsa baglayalim 2 sene sonra Araplara falan cakariz ciddi paralara

Milan Higuain'i yolladi Pato'yu istemezler mi? Ya da baska bir suru Avrupa kulubu? Bizi kolay kolay tercih etmez. 4m maas falan baglamamiz gerekebilir.

Ha belese geliyorsa baglayalim 2 sene sonra Araplara falan cakariz ciddi paralara
sen bana dm atmadın hala,e mail programı var mı bildiğin

Patoya maaş verilir ya gidip Alan'a 3m vereceğime Pato'ya 4.5m veririm yani
Milan Piatek'i alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt