- 30 Ağustos 2009
- 30.116
- 19.971
- 2.393
patooooooooooooooooooooooo
patooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
alannnnnnnnnnnnnnnnn patoooooooooooooooooooooooooooo
patoooooooooooooooooooo
Yeter be kardeşim bağırıp durma...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
patooooooooooooooooooooooo
patooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
alannnnnnnnnnnnnnnnn patoooooooooooooooooooooooooooo
patoooooooooooooooooooo
aslında tanım yanlış yani az biraz oyunu bilen tek hamleli olmayan. pozisyon bilgisi sağlam.

ulan o gün pisi pisine banlandık. kapın geleceğinin bilgisin aldım ama ne hikmetse delikanlılık yapıp 6 saat içinde dedim desene 24 saat içinde geliyor diye ben banlandım asbahına ozanın kapı geldi![]()
Bizim formamızdaki sarı renginin tonu iğrenç zaten kimse yanlış anlamasın daTarihimizdeki sarı ağırlıklı formaların tamamı şahane.
11-12'deki düz sarı da harikaydı. Keşke ilerleyen senelerde yine çıksa.
benim için asolan Galatasaray'ın değerleridirTamam sen Başakşehir'i tut , benim için aslolan GALATASARAY'ın liderliğe adım adım ilerlemesidir.
Bizim formamızdaki sarı renginin tonu iğrenç zaten kimse yanlış anlamasın da
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi hor görenler olacak ama Hasan Şaş Fatih Hocanın tek halefi konumunda şu anda.Yalniz videoyu acip sadece dinledim baska birseyle ugrastigim icin izlemedim.
Hasan'i görmeden sadece dinleyince sanki Terim'in genc versiyonu konusuyormus gibi hissediyorsun ses tonuyla falan.
Butun ataklarimizin kurucusu feghouli satmak mantiksiz bana gore. Onyekurunun bonservisi almaya gerek yok zannimcabelhanda+feghouliyi satip onyekurunun bonservisini almaliyiz bence
birakmazlar bir 2 yil daha, feg cok iyi belhandayla uymaya basladilar, en cok kaynak onlarda su an ondan örnek olarak verdim, onyekuru ilerde asla elde patlamaz henüz daha 20-21 yaslarindaButun ataklarimizin kurucusu feghouli satmak mantiksiz bana gore. Onyekurunun bonservisi almaya gerek yok zannimca
evertona gidip sene sonu 1+1 seklinde opsiyonlu iki senelik kiralik sozlesme yapsak(talisca style) son 2 yilda yaptigimiz en iyi hamle olur.
Cebimizden minimum para cikar ve 2 sene kafamiz rahat eder.
ulan o gün pisi pisine banlandık. kapın geleceğinin bilgisin aldım ama ne hikmetse delikanlılık yapıp 6 saat içinde dedim desene 24 saat içinde geliyor diye ben banlandım asbahına ozanın kapı geldi![]()