Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Muğdat romantizminin bitmesine de sevindim çok kötü futbolcu nerdeyse hiçbir özelliği yok, Eren,Sinan,Yunus hepsi iyi Muğdattan

Tamam sen Başakşehir'i tut , benim için aslolan GALATASARAY'ın liderliğe adım adım ilerlemesidir.
benim için asolan Galatasaray'ın değerleridir
Galatasaray'a zarar veren taraftarını döven mağazaya saldıran bir takımı desteklemem

buyur destekle :)

Bizim formamızdaki sarı renginin tonu iğrenç zaten kimse yanlış anlamasın da

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne demek igrenc sevmiyorum de gec

gsrenkler.png

Renklerin Öyküsü - GALATASARAY.ORG

Yalniz videoyu acip sadece dinledim baska birseyle ugrastigim icin izlemedim.

Hasan'i görmeden sadece dinleyince sanki Terim'in genc versiyonu konusuyormus gibi hissediyorsun ses tonuyla falan.
Şimdi hor görenler olacak ama Hasan Şaş Fatih Hocanın tek halefi konumunda şu anda.
Bana göre onun yerini alabilecek tek isim.
Hırs,yürek,ruh herşey var.
Üstelik Fatih Hoca dışında Feldkamp,Skibbe,Lucescu,Gerets gibi hocalarla da çalıştı, bunlardan notlar tutmuş mudur bilemem.
Velhasıl şunu söylemem gerekir, önemli olan vizyondur.
Vizyon varsa Hasan Şaş bizim yeni FT'miz olur.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhandayi okutup yerine iyi birini alirsak eze eze sampiyon oluruz.

belhanda+feghouliyi satip onyekurunun bonservisini almaliyiz bence

belhanda+feghouliyi satip onyekurunun bonservisini almaliyiz bence
Butun ataklarimizin kurucusu feghouli satmak mantiksiz bana gore. Onyekurunun bonservisi almaya gerek yok zannimca
evertona gidip sene sonu 1+1 seklinde opsiyonlu iki senelik kiralik sozlesme yapsak(talisca style) son 2 yilda yaptigimiz en iyi hamle olur.
Cebimizden minimum para cikar ve 2 sene kafamiz rahat eder.

Butun ataklarimizin kurucusu feghouli satmak mantiksiz bana gore. Onyekurunun bonservisi almaya gerek yok zannimca
evertona gidip sene sonu 1+1 seklinde opsiyonlu iki senelik kiralik sozlesme yapsak(talisca style) son 2 yilda yaptigimiz en iyi hamle olur.
Cebimizden minimum para cikar ve 2 sene kafamiz rahat eder.
birakmazlar bir 2 yil daha, feg cok iyi belhandayla uymaya basladilar, en cok kaynak onlarda su an ondan örnek olarak verdim, onyekuru ilerde asla elde patlamaz henüz daha 20-21 yaslarinda

Onyekuru Everton da kalmaz gibi. Oynatacak biri Denayer de olduğu gibi parayı basar alır.

Ben normalde su durumda yüksek bonservizlere karsiyimdir ama Tettehe verilecek 7-8 milyon euro bonserviz yerine Pato transferi icin harcardim, gerekiyorsada 4-5 milyon euro maas verirdim .

Evet belki Tetteh gibi oyuncular gelecegmiz ama Pato gibisi gelecegimizin yolunu acacak vizyondur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt