Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih terim çok faydacı düşünür Serdar olayında ölçüp tartmıştır eksik fazla
Süreç afa doğru gidiyordu sonra bişey daha oldu olay koptu
Zaten bu sene Serdar başka türlü oynuyordu çok adam kaçırıyor kolay çalım yiyor yani idare etmeye çalışıyor takım bana mecbur modunda ben bunu geçen seneki gibi çalışmamasına bağlıyorum

IMG_9403.webp

Konu kilit geçmiş olsun hepimize

Yönetim İstifa

Bunlar forvet alamadı heralde. Sinanla ereni kazandık iki yeni transferimiz diyebilirler..

Sinan yedek forvet icin bile cok kötü. Postalayin gitsin su kendini bisey zanneden herifi

Iki forvet alacagiz, en az bir adedi brezilyali olacak. Isim sormayin aciklamamam istendi. Hörmetler.

Forvet bize deplasmanda lazım yoksa içerde Sinan bile iş görüyor
Ama dış saha maçında oyunu çözecek bazen şapkadan tavşan çıkaracak adam lazım yada ilk pozisyonlarda gol atıp rakibin direncini kıracak
Pato gibi mesela olmaz ama
Çakma pato alan c. da olur

Sinan iki kere bos kaleye gol atarak ondan haric de hic birsey yapmiyarak ne bos bir adam oldunu birdaha gösterdi, bunu yedek de bekledecegime ali yavuzu bekletirim. Halen kilo sorunu oldu acik kendine bakmiyor. yönetim de nasil olsa 6 gol attik forvetin acelesi yok birde göztepeyi yenersek nasil olsa kimse bizden forvet istemez havasina büründüyse hic sasirmam

Yalnız dün öyle bir rakip gördüm ki .. her hafta minimum 4 yiyecekler gibi duruyor .. sinan atsa nolur atmasa nolur

Yönetim İstifa

Pato takımın neymarı olur resmen balotelliyi de alsak mbappe gibi olur psg vol 2 oluruz

Akıllı bi yönetimle olmayacak bişey değil ama apo ile imkansız doğru
Maliyeti cok yuksek, kisa surede ikna etmesi zor. Ve dogru bu yonetimde o kabiliyet yok.

Ama gelirse maliyetlerini karsilarlar en azindan, kar edemeyix ama zarar da etmeyiz.

Tetteh ve alandan kar edebiliriz belki

Maliyeti cok yuksek, kisa surede ikna etmesi zor. Ve dogru bu yonetimde o kabiliyet yok.

Ama gelirse maliyetlerini karsilarlar en azindan, kar edemeyix ama zarar da etmeyiz.

Tetteh ve alandan kar edebiliriz belki

Aksine kar ederiz balotellide bonservis yok patoyuda 2-3 sene oynatıp Katar’a 15 milyona yollarım baloda öyle bu adamlardan Katar’a yolladığından 30-40 milyon bonservis elde edersin balo pato ikilisi UEFA kupası alabilecek bir ikili olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt