Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.055
- 101.276
- 5.238
Para yok diyok hala balolar patolar. 2 tane eli ayağı düzgün, tekrar satma imkanımız olan forvet alın, ben razıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kilo fazlalığı var ancak dün iyi oynadı boş kaleye Eren atamıyordu doğru zamanda doğru yerde olmak önemli tabki İlk forvet tercihi olamaz ama hakkını verelimSinan iki kere bos kaleye gol atarak ondan haric de hic birsey yapmiyarak ne bos bir adam oldunu birdaha gösterdi, bunu yedek de bekledecegime ali yavuzu bekletirim. Halen kilo sorunu oldu acik kendine bakmiyor. yönetim de nasil olsa 6 gol attik forvetin acelesi yok birde göztepeyi yenersek nasil olsa kimse bizden forvet istemez havasina büründüyse hic sasirmam
30-40a satmak imkan dahilinde degil zatenAksine kar ederiz balotellide bonservis yok patoyuda 2-3 sene oynatıp Katar’a 15 milyona yollarım baloda öyle bu adamlardan Katar’a yolladığından 30-40 milyon bonservis elde edersin balo pato ikilisi UEFA kupası alabilecek bir ikili olur
Çünkü fit bir serdar bu takımın en iyi stoperidir. Hatası varsa bunun cezasını çeksin. Şunla bunla görüştü diye ağlamayalım.
ulan o gün pisi pisine banlandık. kapın geleceğinin bilgisin aldım ama ne hikmetse delikanlılık yapıp 6 saat içinde dedim desene 24 saat içinde geliyor diye ben banlandım asbahına ozanın kapı geldi![]()
Hayat işteULA HANI FORVET , ULA HANI DRANSFER !!
Keşke o olsa onu da yapamiycaklar gibi duruyor ki tetteh kapalı kutu ve bir dünya bonservis istiyor kulübü patodan zarar etme ihtimalimiz 0Hayaller Alan-Pato / Hayatlar Alan-Tetteh olur.
Arnautovici alamiyorlar galiba Alani vermezlerCinliler daha tirtiklayamadilar mi bizimkileri henüz.
Kendi hatasıyla fb maçınd sıfırdan yarattığı penaltıyı da yazsaydın.Geçen sezon en iyi stoperimizdi. Ha 24 maç oynamış ha 34 maç oynamış. Oynadığı x maç değil, o maçlarda ne yapıp ettiğine bakmak gerekiyor.
Mesela Kadıköy maçında hem Soldadoyu hem Fernandaoyu etkisiz bıraktı.
Başak maçında Adebayora nefes aldırmadı.
Biliyorum bok atmak kolay ama Garry gibi Serdar gibi topçuların hakkını yememek lazım.
Tetteh her türlü ligde iş yapar ama Avrupa maçlarında soru işareti.Pato ise bizi 2-3 yıl net uçurur.Brezilyalı futbolcular diğer ülke futbolcularına göre daha çok taraftar sevgisiyle beslenir.Keşke o olsa onu da yapamiycaklar gibi duruyor ki tetteh kapalı kutu ve bir dünya bonservis istiyor kulübü patodan zarar etme ihtimalimiz 0