Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tartışamaları niye bu başlıkta yapıyorsunuz? Babanızın forumu mu burası da her istediğinizi istediğiniz başlığa yazma hakkı görüyorsunuz kendinizde?

Yöneticiler de neden silmiyor ve yazanları uyarmıyor? Yöneticilik oyunu oynayan adamı ne diye yönetici tutuyorlar o da muamma.

"Moderasyon"un ne demek olduğunu bilen ve buna göre davranan görmedim varsa da ben görmedim.

Transfer başlığında transferle ilgili 1 yorum okumak için en az
5 tane çemkirme, dalaşma, selamlaşma vs mesajı okuyoruz. Çoğu başlık böyle zaten.

Biz bunlar ile nasil bas edebilirizki!

Manchester City, Ruben Neves için Wolves kulübüyle anlaşmaya yakın. Neves için 113 milyon euro isteyen Wolves, Oyuncunun ısrarı sonucu ücreti 90 milyon euroya kadar düşürdü. (BBC Sport)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

O kadar parayı bir futbolcuya gömmezlerse zaten onlarla başedemezsin..

Arkadaşlar haklı olarak istiyor gençler oynasın oynasın ama çok tıfıllar bzim ligimiz sert, zor bir lig öyle kolay değil oynamak
Aynen.Gençleri Karagümrük maçında izledik.Güçleri yok.Doğan Can Davas var mesela futbolcu tipi var ama Belhanda-Emre Akbaba var diye oynayamacağını düşündüler kiraladılar.Seneye Doğan Can Davas'ı izleriz gibi duruyo.

Senmi duzelttin?

Acik acik soru sordum, Berke Deniz sizin ananizi taniyormu diye? Bunda bir sorun yok.

Ama ben 19 gun ban yerken o cocuk 1 gun ban yiyiyor.

Kolluyorsun kocum.

Keske bir macta sizin tayfa karsima ciksa.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ben düzelmedim de düzeltsem ne olacak?

5 tane raporun var.Aynı bugün olduğu gibi ana bacı karıştırmışsın herkese.Rahat dur.

Senin sevmediğin mesajı beğenen antucu mu oluyor.. 6-7 yıllık üyeyim şurada benim 1 kişi antu olduğumu iddaa etmez..
Mehmet ocakın adını ilk kez gördüm belki de dikkat etmemişimdir lakin ben like verirken isme cisme pek bakmıyorum içeriğe bakıyorum çok da doğru bir söz var ortada.. Önceden atmadıysan 151.engeli de ben rica edeyim..
ya bu ne şimdi?sana antucu diyen oldu mu ?kendini bilen bilir.forumda fenerli bi tayfa var.bi de haber tasıyıp dönen muhabbete cocuk gibi alınganlık yapanlar var,onlara tatlı tatlı satastım sadece.içeriğe bakmıyosun da orda murat abi birine mal demiş,sen de birini kastettiğini anladınki begendin.boş yere yorum begenilir mi?beni kastettiğini sandıgın için begenmişsindir belki,onu da bilemem.ama ben degilmişim.üzgünüm.neyse uzatmayalım abi

Biz dalga gecerken gercek oldu xd

demba ba geleceğine vincent janssen gelsin(ağır sakatlık geçirirse sözleşme fesih edilir şartı ile)
220px-20160604_AUT_NED_8898.jpg

Bu çapsızlar bizi demba baya razı edecek belli ki .. zorla
Kabullensen bir hak kabullenmesen yine ayrı hal .. iş yapacağını düşünmüyorum

Yönetim İstifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt