Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Arkasinda duramicagimiz laf etmeyiz,
Cimbom basi dik yurur, taraftarida oyle.
Bi Allahtan korkariz, bide forvetsizlikten, baska hic birsey ve hic kimseden korkmayiz.
Isim verebilir misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkasinda duramicagimiz laf etmeyiz,
Cimbom basi dik yurur, taraftarida oyle.
Bi Allahtan korkariz, bide forvetsizlikten, baska hic birsey ve hic kimseden korkmayiz.
Biz bunlar ile nasil bas edebilirizki!
Manchester City, Ruben Neves için Wolves kulübüyle anlaşmaya yakın. Neves için 113 milyon euro isteyen Wolves, Oyuncunun ısrarı sonucu ücreti 90 milyon euroya kadar düşürdü. (BBC Sport)
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Aynen.Gençleri Karagümrük maçında izledik.Güçleri yok.Doğan Can Davas var mesela futbolcu tipi var ama Belhanda-Emre Akbaba var diye oynayamacağını düşündüler kiraladılar.Seneye Doğan Can Davas'ı izleriz gibi duruyo.Arkadaşlar haklı olarak istiyor gençler oynasın oynasın ama çok tıfıllar bzim ligimiz sert, zor bir lig öyle kolay değil oynamak
Şerafettin dediğim Keramettin hamzacım. Bana göre kendisi şeronun teki.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsme gerek var mı ? forumda yeni değilsen görüyor olman lazım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senmi duzelttin?
Acik acik soru sordum, Berke Deniz sizin ananizi taniyormu diye? Bunda bir sorun yok.
Ama ben 19 gun ban yerken o cocuk 1 gun ban yiyiyor.
Kolluyorsun kocum.
Keske bir macta sizin tayfa karsima ciksa.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
bay egonun çalışma sistemine uymuş mu olacak o zamanSerdar Aziz derhal affedilmeli. Mal mal işler yapma yönetim. Hani forvet ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bay ego tutuşuyor bence artık. Çark edecektir.bay egonun çalışma sistemine uymuş mu olacak o zaman
Yeni degilim ve goremiyorum iste
ya bu ne şimdi?sana antucu diyen oldu mu ?kendini bilen bilir.forumda fenerli bi tayfa var.bi de haber tasıyıp dönen muhabbete cocuk gibi alınganlık yapanlar var,onlara tatlı tatlı satastım sadece.içeriğe bakmıyosun da orda murat abi birine mal demiş,sen de birini kastettiğini anladınki begendin.boş yere yorum begenilir mi?beni kastettiğini sandıgın için begenmişsindir belki,onu da bilemem.ama ben degilmişim.üzgünüm.neyse uzatmayalım abiSenin sevmediğin mesajı beğenen antucu mu oluyor.. 6-7 yıllık üyeyim şurada benim 1 kişi antu olduğumu iddaa etmez..
Mehmet ocakın adını ilk kez gördüm belki de dikkat etmemişimdir lakin ben like verirken isme cisme pek bakmıyorum içeriğe bakıyorum çok da doğru bir söz var ortada.. Önceden atmadıysan 151.engeli de ben rica edeyim..
sanki sen attın 6 yıHala forvet almiyorlar 6 atmasaydik keske.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keyfine bak o zaman neyin merakı bu yeniysen. 2014 üyelik tarihin kafa mı buluyosun ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi