Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 2.115
- 413
- 1.343
semih tetteh alan birkaç yerli genç alalım tamamdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hımmm.iyi sakin olma o zaman.burda yazılan herşeyi ciddiye al ve kendini harap et.sen tahrik ettin, ben de tatlı tatlı satastım.bak işte yine rahatsız ediyosun forumu sen ve yalakaların bilmem ne diye laf sokuyosun..önce sen bi büyüklük et de madem büyüksün benden,böyle sürekli laf çarpma birileriyle konusurken.1 haftadır aynı muhabbet dönüyo.sıkıldım.engelle geçBen 36 yaşındayım büyüklerine karşı terbiyeli olman gerektiğini öğren önce. Karşında çocuk varmış gibi laçkalıkların laf atmaların çekilir gibi değil bana ne yapıp ne yapmamam gerektiğini söylemek de senin haddine değil. Eminim forumun büyük bir bölümünü sen ve yalakaların rahatsız ediyorsunuz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tetteh'in bindiği uçakta yangın tüpü bulunmadığı için uçuş iptal olmuş.İmza yarına kalmış.(PulseNikaragua)
Olurda tettehyi gereckten 7,5 alirasak. 10 milyonluk serbest kalma bedelli yazdirmazlar insallah bizim transfer sihirbazlari
Semih Kaya'yı araştıracak ne zamanım ne de isteğim olmadığı için soruyorum;
Birileri sezon başından beri 11 görmüyor diyor, birileri de senin paylaşımındaki gibi takımın en çok süre alan oyuncusu diyor. Hangisi doğru bilgi?
bu beni tehtehyi görmek için çok sabırsızlandırıyor .. 18 miljon euro butcen var (telles giderse)
bunun 7,5 21 yasindaki kapali kutuya mi verirsin.
yoksa balotelliye mi gomersin
Çözümü burda.FM'de bazen basima geliyor alelacele parayi basip 10m'ye topcu aliyorum 15m'ye cikis bedelinde israr ediyor
Boyle pustluk olmaz
7.5luk kapalı kutuya gömerim18 miljon euro butcen var (telles giderse)
bunun 7,5 21 yasindaki kapali kutuya mi verirsin.
yoksa balotelliye mi gomersin
hımmm.iyi sakin olma o zaman.burda yazılan herşeyi ciddiye al ve kendini harap et.sen tahrik ettin, ben de tatlı tatlı satastım.bak işte yine rahatsız ediyosun forumu sen ve yalakaların bilmem ne diye laf sokuyosun..önce sen bi büyüklük et de madem büyüksün benden,böyle sürekli laf çarpma birileriyle konusurken.1 haftadır aynı muhabbet dönüyo.sıkıldım.engelle geç
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:0. Matní Letenští podruhé v řadě prohráliYok normal takozluklarini yapmistir, adamlarin da sabri tasmistir.
Terapi görmek ister misin?
Semihte faydalı olur mu diyorsun? Serdar kadar oynasa yeterli olur ama sanmıyorum :/Tetteh'i izlemek için sparta maçına baktığımda haliyle Semih'i de gördüm. Tetteh raporunun yanında Semih'ten de bahsedecektim ama taraftarın Semih'e öyle bir nefreti var ki adını anmaya ürker olduk yani bu kadar olur.
İzlediğim maçta Sparta'da savunma lideri Semih Kaya idi. Başarılı oldukları zirveden kopmadıkları dönemde Semih hep sahadaydı. İki maç arka arkaya kaybettiler ve sanırım o ara Semih hocasıyla tartışmış olabilir kadrodan uzaklaştı. Sparta'nın da savunma performansı düştü. Puan kayıpları arttı.
Genel itibariyle topu ileri aktarma da başarılıydı izlediğim maçta, zaten bizde de bu yönü ön plandaydı. Maicon ve Serdar'dan ziyade bu tip açık alanda hızlı ve topu ileri aktarabilen stoperleri tercih ediyor hoca evlat olmasının yanında bu becerisinden dolayı da istiyoruzdur.
şov yapıp 20 gol atsa 6 ayda biz alamayız renktaş7.5 cok yaw. Adamlar alti ay once 550 bine almis. Hadi bu alti ayda adam sov yapsa clde 2-3 gol atsa tamam da fiyatini 15e katlayacak napti bu herif. Tamam potansiyel cart curt da bilemiyorum altan.