Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olurda tettehyi gereckten 7,5 alirasak. 10 milyonluk serbest kalma bedelli yazdirmazlar insallah bizim transfer sihirbazlari

Ben 36 yaşındayım büyüklerine karşı terbiyeli olman gerektiğini öğren önce. Karşında çocuk varmış gibi laçkalıkların laf atmaların çekilir gibi değil bana ne yapıp ne yapmamam gerektiğini söylemek de senin haddine değil. Eminim forumun büyük bir bölümünü sen ve yalakaların rahatsız ediyorsunuz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hımmm.iyi sakin olma o zaman.burda yazılan herşeyi ciddiye al ve kendini harap et.sen tahrik ettin, ben de tatlı tatlı satastım.bak işte yine rahatsız ediyosun forumu sen ve yalakaların bilmem ne diye laf sokuyosun..önce sen bi büyüklük et de madem büyüksün benden,böyle sürekli laf çarpma birileriyle konusurken.1 haftadır aynı muhabbet dönüyo.sıkıldım.engelle geç

Semih Kaya'yı araştıracak ne zamanım ne de isteğim olmadığı için soruyorum;

Birileri sezon başından beri 11 görmüyor diyor, birileri de senin paylaşımındaki gibi takımın en çok süre alan oyuncusu diyor. Hangisi doğru bilgi?

Tetteh'i izlemek için sparta maçına baktığımda haliyle Semih'i de gördüm. Tetteh raporunun yanında Semih'ten de bahsedecektim ama taraftarın Semih'e öyle bir nefreti var ki adını anmaya ürker olduk yani bu kadar olur.
İzlediğim maçta Sparta'da savunma lideri Semih Kaya idi. Başarılı oldukları zirveden kopmadıkları dönemde Semih hep sahadaydı. İki maç arka arkaya kaybettiler ve sanırım o ara Semih hocasıyla tartışmış olabilir kadrodan uzaklaştı. Sparta'nın da savunma performansı düştü. Puan kayıpları arttı.
Genel itibariyle topu ileri aktarma da başarılıydı izlediğim maçta, zaten bizde de bu yönü ön plandaydı. Maicon ve Serdar'dan ziyade bu tip açık alanda hızlı ve topu ileri aktarabilen stoperleri tercih ediyor hoca evlat olmasının yanında bu becerisinden dolayı da istiyoruzdur.

Tehteh icin olumsuz yorumlar ayni marcao da ki gibi bu beni tehtehyi görmek için çok sabırsızlandırıyor ..

Yönetim İstifa

Tetteh’i hiç izlemedim. 1.93 boyunda eli ayağı tutan ve iyi kötü topa vurmasını bilen bir forvetin bizim ligde iş yapmama olasılığı yok.
Hava topuna eğilerek çıkan yetenek yoksunu Eren yarı devrede 10 gol attı. Gerisini siz düşünün..

hımmm.iyi sakin olma o zaman.burda yazılan herşeyi ciddiye al ve kendini harap et.sen tahrik ettin, ben de tatlı tatlı satastım.bak işte yine rahatsız ediyosun forumu sen ve yalakaların bilmem ne diye laf sokuyosun..önce sen bi büyüklük et de madem büyüksün benden,böyle sürekli laf çarpma birileriyle konusurken.1 haftadır aynı muhabbet dönüyo.sıkıldım.engelle geç

Bu kadar lakayıtlık fazla ne demek her şeyi ciddiye alma harap ettiğim yok ama herkes sınırını bilmelide. Evet sen ve senle beraber birkaç kişi aşırı rahatsız ediyosunuz milleti kuş diye suçlamalar anlamsız tweet taşımalar insanlara ayar vermeler... Sen birkaç defa laf attın görmezden geldim hala devam ediyosun tweet taşıyıp çocuk gibi alınanlar var diye yeter beni ima edecek bişey yazma artık engelledim zaten seni hadi selametle

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7.5 cok yaw. Adamlar alti ay once 550 bine almis. Hadi bu alti ayda adam sov yapsa clde 2-3 gol atsa tamam da fiyatini 15e katlayacak napti bu herif. Tamam potansiyel cart curt da bilemiyorum altan.

Tettehe 7.5 milyon bonserviz ödeyip baska forvet gelmese ozaman yazik olur giden paralara

Tetteh'i izlemek için sparta maçına baktığımda haliyle Semih'i de gördüm. Tetteh raporunun yanında Semih'ten de bahsedecektim ama taraftarın Semih'e öyle bir nefreti var ki adını anmaya ürker olduk yani bu kadar olur.
İzlediğim maçta Sparta'da savunma lideri Semih Kaya idi. Başarılı oldukları zirveden kopmadıkları dönemde Semih hep sahadaydı. İki maç arka arkaya kaybettiler ve sanırım o ara Semih hocasıyla tartışmış olabilir kadrodan uzaklaştı. Sparta'nın da savunma performansı düştü. Puan kayıpları arttı.
Genel itibariyle topu ileri aktarma da başarılıydı izlediğim maçta, zaten bizde de bu yönü ön plandaydı. Maicon ve Serdar'dan ziyade bu tip açık alanda hızlı ve topu ileri aktarabilen stoperleri tercih ediyor hoca evlat olmasının yanında bu becerisinden dolayı da istiyoruzdur.
Semihte faydalı olur mu diyorsun? Serdar kadar oynasa yeterli olur ama sanmıyorum :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt