Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni duyum gelmediğine göre Alan-Tetteh-Ba 3lüsünden 2si gelecek başka alternatif yok

Forvet istiyoruz forvet. Göztepe bizi yenerse lige havlu attik derler gene almazlar Allah bilir

Dembaba serefsizini getiren serefsizdir, ciddi diyorum. Hic bir akil mantik bana aciklayamaz durumu, boyle bir karaktersizi getirirlerse onlarda karakterde yoktur. Unutmadik bjk macini, Goztepede oynarken. Okadar iyi olsa fiko alirdi onu, nedir bu bjk coplerine talipliginiz vagner love yetmedi simdi bu o olmazsa pektemeki alin, yakisir size.

Yonetim istifa laz hirbosu albayrak defol git.

Dün gece yazmışsın , valla diğer başlıkta yazmasan kaybolup gidecekti.Teşekkürlerimle
Bunla alan gelirse forvetteki açlık biter diyebilir miyiz

Bence de iyi ikili olur Kubat hocam.

Asla böyle bir şey düşünmem. İnşallah dediğiniz gibi faydalı olur. Tetteh konusunda taraftarda kararsız gibi duruyor. Aradığımız pivot santrafor kendisi mi? kaldırabilir mi bu işi

Bizim lig için gayet yeterli oyuncu her takımda iş yapar. Galatasaray ve şampiyonluk seviyesi için henüz hazır mı onda şüpheler olabilir ancak kumaşı iyi onu söyleyebilirim. Kimse Drogba gibi gelip ligin kaderini değiştirmesi beklemesin ama kesinlikle katkısı olacak Galatasaray'a. Tek eleştiri konusu maliyeti olur.

stopere 4 verdik,formda bir forvete bu piyasa koşullarında 7.5 normal maaşı uygun olursa...

Tehteh 7.5 Alan 4 marcao 4 Semih 0 , toplam 15.5 milyon elimizde de 2 küsür para kar yaparız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilmiyorsunuz abi Tetteh nasıl bir futbolcu bilmiyorsunuz, Çek ligini izlemiyorsunuz, maçlara gitmiyorsunuz. Sparta Prag tesislerinin kapısından bile geçmemişsinizdir.

pFdbT2.jpg

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt