Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aa5159eceec64a04d8f7c5fb59b766d4.jpg

Bence Tettehde iki ihtimal var:
1-Semihin durumu nasıl diye izlerlerken gözlerine çarptı genç uzun falan dediler talip oldular.
2-Cidden detaylı bir araştırma izleme değerlendirme sürecinden geçip tespit edildi.
Eğer 2.şık doğru ise kesin fayda alırız çünkü 21 yaşında çek liginde oynayan elin ganalısına 7.5m verme cesaretine girdiysek bir şey görmüşüzdür bu tip topçuları menajer önermez sen bulursun.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tehteh 7.5 Alan 4 marcao 4 Semih 0 , toplam 15.5 milyon elimizde de 2 küsür para kar yaparız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marcao transferini saymasak şuan bile 15.400 harcama şansımız var.Bruma'dan 1 milyon geldiği için 15.400 oldu.Senin dediğin hesaba göre tam 3,9 milyon euro para kalır.

Son düzenleme:
Bir duyumcu brezilyadan orta saha oyuncusuyla ilgileniyoruz demisti. Ordan bir daha laf duyuldu? Adamin kim olduda ögrenilmedi sanki

Benjamin Tetteh=M’baye Niang. Teknik birebir aynı. İkisinin de gol sorunu var. İşlenmesi lazım.

Hizi 2 kat yapip ikinci yariya 10 dk falan baktim da adamin ayagina top degmedi. Tabi bunda adamin sucu yok sparta bayagi igrenc bir takimmis. Kapattim gitti :D
Uzun boylu, zenci ve çift ayaklı forvetler ligde hep iş yapmıştır.Diagne gibi.En kötü Emenike bile 16 gol attı :D Değerinden fazlasına satarız.

Muhasebe fetişi kaynıyor forum..

7.5 verilir miymiş.. miş miş miş..

ben de Pato'yu isterim ama 6-7m yıllık vermek zor iş,clye de katılma şansımız düşük...Pato'yu alırsak kesin şampiyon olmamız lazım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt