Batuhan Gündüz
Sarı Üye
- 15 Eylül 2013
- 532
- 558
- 1.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FM'de bazen basima geliyor alelacele parayi basip 10m'ye topcu aliyorum 15m'ye cikis bedelinde israr ediyor
Boyle pustluk olmaz
Hizi 2 kat yapip ikinci yariya 10 dk falan baktim da adamin ayagina top degmedi. Tabi bunda adamin sucu yok sparta bayagi igrenc bir takimmis. Kapattim gitti90 dakikayı izleyen Bordo Berelidir![]()
Yav Allahın aşkına şu avatarını bi değiştir forumdan soğudum bu adamın tipi yüzünden
Marcao transferini saymasak şuan bile 15.400 harcama şansımız var.Bruma'dan 1 milyon geldiği için 15.400 oldu.Senin dediğin hesaba göre tam 3,9 milyon euro para kalır.Tehteh 7.5 Alan 4 marcao 4 Semih 0 , toplam 15.5 milyon elimizde de 2 küsür para kar yaparız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tetteh 1m maaş alacak diğerleri en az 4.5 seneye clye katılamazsak Pepe gibi serbest kalır mesela Pato ödediğin bonserviste ziyan olur
Tetteh mi bu?
maaşını ödeyemeyiz serbest kalır diyorum çine katara satarız diyorsun renktaş...Pato gibi transferler kolay işler değilpatoyu 2 sene sonra çine arabistana satma ihtimalimiz var gene daha 29 yaşında
Tetteh mi bu?
maaşını ödeyemeyiz serbest kalır diyorum çine katara satarız diyorsun renktaş...Pato gibi transferler kolay işler değil
Pato 6m'den aşağı kazanmaz yıllıkneden ödeyemeyelim feg şu an 3.8 alıyor patoda bonservissiz gelir ayrılmak istiyor 3.5 maaş 2 de imza parası ver gelir
Uzun boylu, zenci ve çift ayaklı forvetler ligde hep iş yapmıştır.Diagne gibi.En kötü Emenike bile 16 gol attıHizi 2 kat yapip ikinci yariya 10 dk falan baktim da adamin ayagina top degmedi. Tabi bunda adamin sucu yok sparta bayagi igrenc bir takimmis. Kapattim gitti![]()