Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne nereden alındı alınırken istatistikleri nasıldı söyler misiniz bilmediğimden soruyorum

Tetteh bir sene daha sparta prag da kalsa.. iyi oynasa alabileceğinize inanıyor musunuz ?

Daha yeni bi arkadaş yazdı 100 milyon euro veriyorlar bir futbolcuya..

Yaşı genç şu saatten sonra yanına onu besleyecek aynı zamanda skor yükünü de hafifletecek biri gerek..

Alan en iyi isim.. ama ben ısrarla Haraslin diyorum.. anormal bi yetenek var bu çocukta

Dubai de kamp yapan takımları araştırdım. Liverpool bugün Dubaiye kamp yapmaya gitmiş Origi için gitmiş olmasınlar yoksa

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yazdığımı bir yere kaydedin; Semih Kaya gelirse Semih - Marcao tandemi çok iş yapar. Çünkü ikisi de arkaya kolay adam kaçırmaz, ikisi de topu ileriye çok hızlı taşır. Maicon - Serdar ikilisi bu konuda çok kötüydü...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yazdığımı bir yere kaydedin; Semih Kaya gelirse Semih - Marcao tandemi çok iş yapar. Çünkü ikisi de arkaya kolay adam kaçırmaz, ikisi de topu ileriye çok hızlı taşır. Maicon - Serdar ikilisi bu konuda çok kötüydü...

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Defansta ozan-serdar ikilisi oynuyordu ama

forvet nöbeti tuttuğumuz şu günlerde italyada bir maçta forvetlerin neler yapabildiğine bakın.

Artemio Franchi'de muhteşem düello (ÖZET) - tr.beinsports.com
"Atanın ve tutanın iyi olacak" derler ya gerçekten çok doğru. İyi bir forvet veya iyi bir kaleci tek başına maçın gidişatına etki edebiliyor hatta şampiyonluğun kaderini değiştirebiliyor

Elmander-Drogba-Gomis gibi forvetler Galatasaray 'ın şampiyonluğunda doğrudan fark yaratmış adamlardı
Muslera 'da iyi olduğu dönemlerde doğrudan şampiyonluğa etki ediyor, defalarca da yaptı bunu

forvet nöbeti tuttuğumuz şu günlerde italyada bir maçta forvetlerin neler yapabildiğine bakın.

Artemio Franchi'de muhteşem düello (ÖZET) - tr.beinsports.com
"Atanın ve tutanın iyi olacak" derler ya gerçekten çok doğru. İyi bir forvet veya iyi bir kaleci tek başına maçın gidişatına etki edebiliyor hatta şampiyonluğun kaderini değiştirebiliyor

Elmander-Drogba-Gomis gibi forvetler Galatasaray 'ın şampiyonluğunda doğrudan fark yaratmış adamlardı
Muslera 'da iyi olduğu dönemlerde doğrudan şampiyonluğa etki ediyor, defalarca da yaptı bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt