Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Diagne nereden alındı alınırken istatistikleri nasıldı söyler misiniz bilmediğimden soruyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne nereden alındı alınırken istatistikleri nasıldı söyler misiniz bilmediğimden soruyorum
Ali adnan gibi, o da bize önerilip rizeye gitmişti.
Defansta ozan-serdar ikilisi oynuyordu amaBu yazdığımı bir yere kaydedin; Semih Kaya gelirse Semih - Marcao tandemi çok iş yapar. Çünkü ikisi de arkaya kolay adam kaçırmaz, ikisi de topu ileriye çok hızlı taşır. Maicon - Serdar ikilisi bu konuda çok kötüydü...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Atanın ve tutanın iyi olacak" derler ya gerçekten çok doğru. İyi bir forvet veya iyi bir kaleci tek başına maçın gidişatına etki edebiliyor hatta şampiyonluğun kaderini değiştirebiliyorforvet nöbeti tuttuğumuz şu günlerde italyada bir maçta forvetlerin neler yapabildiğine bakın.
Artemio Franchi'de muhteşem düello (ÖZET) - tr.beinsports.com
"Atanın ve tutanın iyi olacak" derler ya gerçekten çok doğru. İyi bir forvet veya iyi bir kaleci tek başına maçın gidişatına etki edebiliyor hatta şampiyonluğun kaderini değiştirebiliyorforvet nöbeti tuttuğumuz şu günlerde italyada bir maçta forvetlerin neler yapabildiğine bakın.
Artemio Franchi'de muhteşem düello (ÖZET) - tr.beinsports.com
Tamam Göreleliyim bende yanlış hatırlamamışım.Tetteh analizin için sağol alacağız muhtemelen iş yapar inşallahÇok güçlü gerçekten canından bezdiriyor savunmacıları
Evet hocam. Giresun, Dereli.
1 hafta tatil yapıp dönerler. Nasılsa transferin bitmesine çok var. Acele etmesinler.Abdurrahim albayrak ve şükrü hanedar dubaiye uçmuşlar.
Galiba Alan için
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kumara gitmişlerdir.Abdurrahim albayrak ve şükrü hanedar dubaiye uçmuşlar.
Galiba Alan için
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dakika 40 a kadar izledim. Hatasız oynadı. Sıkıldım maçtanSemihin spartadaki maçlarını 90 dk izleyen varmı acaba forumda