Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuksek yillik ucretlerinden dolayi hem Pato hem Alan'i almazlar

forvet istedikçe 2 stoper 1 sol bek geldi. Almayacaklar forvet yalaaann

———————Muslera——————
———————(İsmail)——————

Mariano—Semih—Marcao—Nagatomo
(Linnes)—(Maicon—(Ahmet)-(Emre T.)

—————Ndiaye—Fernando————
—————(Donk)—(Selcuk)————

Feghouli———Belhanda———Onye
(Sinan)——-—(Akbaba)———(Yunus)

————————Pato———————
—————-——(Alan)——————

———————Muslera——————
———————(İsmail)——————

Mariano—Semih—Marcao—Nagatomo
(Linnes)—(Maicon—(Ahmet)-(Emre T.)

——————Fernando————
——————(Selcuk)————
——————(Donk)————-
——————(Ndiaye)————

Feghouli———Belhanda———Onye
(Sinan)——-—(Akbaba)———(Yunus)

—————Pato——Alan—————
ilk kadroda patoyu belhandanın yerine ,bide semihin yerine maicon zaten gitmezse as stoper oynar büyük ihtimal, yedek kalacağına en kötü kiralansa as stoper gelse güzel maçlar izleriz ikinci yarı..

pato bu ligde is yaparmi soru isareti bence fizik gücük cok düsük...alan'da güclü degil ama biraz daha uzun boylu bacakli (taliscaya benzetiyorum)..bu ligde messi olsa yine oynatmazlar..

bunlara verecegin parayi Gomis'e yatirirdim hepsinden daha verimli olurdu... hem ligi taniyor hem kendini burada kanitlamis bütün rakipler korkuyor takimin systemine uygun kisacasi hersey harikaydi gidip en kötü zamanda satilar...

aylardir söyliyorum yönetim bu sezonun hesabini vermeli... takimin basina fenerli koysan ancak bu kadar kötü yönetir! Sampiyon takim nasil sabote edilir sorsalar.. al sana kitap gibi son 6 ay..

gomisi sat yerine adam alma ve rodrigezin verimini düsür..takimi caresiz birak
rodrigezi sat yerine adam alma bir kanadi kapat..
savunmada kale gibi duran son iki adami sat..
..

YÖNETIM ISTIFA!

3016978dd399ab0943677bc2f3285d4f.jpg

Fifayi bilenler bilir. Su karti siritmadan her kadroda oynarsin be

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Basaksehire yol verdiler puan kaybina tahammulumuz yok. 2 hafta deplasman yapacagiz forvet yok inanilir gibi degil

Pato Alan nasil olacak merak ediyorum. Hangi sistemle oynayacagiz?
Acaba Belhanda satilacak mi?

Ekli dosyayı görüntüle 38523

şu arkadaki duruşundan çok açık şekilde görüldüğü gibi semih kaya.

topu ayağından çıkarmak için saçma sapan şekilde arkadaşlarını sıkıştıracak pas vermiş semih kaya duruşu her yerden tanırım.

10000%

Zaten 3 gün önce Florya’ya geldigni muhabirler yazmisti.

Belli ki transfer edilmis ama yönetim tepkiler yüzunden önce forveti aciklanmak istiyor.

varan 2

Semih tetteh transferinde büyük rol oynuyor, (bonservisi düşük göstermek vs) o yüzden tetteh transferinden sonra aciklanacak

Yahu 40 yılın başında 1 kere de şaşırtın bizi alın getirin şu Pato 'yu

maiconu gonderip caglar soyuncuyu kiralayabilsek guzel olurdu caglar marcano birbirini tamamlardi

pato bu ligde is yaparmi soru isareti bence fizik gücük cok düsük...alan'da güclü degil ama biraz daha uzun boylu bacakli (taliscaya benzetiyorum)..bu ligde messi olsa yine oynatmazlar..

bunlara verecegin parayi Gomis'e yatirirdim hepsinden daha verimli olurdu... hem ligi taniyor hem kendini burada kanitlamis bütün rakipler korkuyor takimin systemine uygun kisacasi hersey harikaydi gidip en kötü zamanda satilar...

aylardir söyliyorum yönetim bu sezonun hesabini vermeli... takimin basina fenerli koysan ancak bu kadar kötü yönetir! Sampiyon takim nasil sabote edilir sorsalar.. al sana kitap gibi son 6 ay..

..

YÖNETIM ISTIFA!
Seni bir yerden taniyorum sanki

..

YÖNETIM ISTIFA!
Pato bu.ligde iş yapar mi soru işaretinden sonrasını okumaya lüzum görmedim

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onuachu mu Tetteh mi desen kesinlikle Tetteh derim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt