Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
Onyekuru seneye 50-70 milyon bonservis ile PSG'ye gider..
yok 300
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru seneye 50-70 milyon bonservis ile PSG'ye gider..
Sonra klup niye batti ffp ye girdi niye transfer yok bilmem ne sen kendi kisisel tatminini dusunme once gs gelecegi onemli artik genc oyuncular alip satmak zorunda bu takim yoksa ilerleyen zamanda anadolu topculariyla ilk 11 izlersinPato
Inşallah apo da senin gibi düşünmez kalite ucuza gelmez .
Yok danimarka da oynayan siyahi genç bir insan azmanıonuachu kim koreli mi
nayır. pato alandan daha fazla santrafor özellikli bi adam yıllarca en ileri uçta oynadıPato daha çok 9,5 pozisyonunda oynuyor. Kesinlikle Alanin arkasinda oynamali.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
PSG gösteriş meraklısı bir kulüp.Uefa sayfalarında paylaşılması onlar için en iyi futbolcuyu demek..yok 300
saçmaPSG gösteriş meraklısı bir kulüp.Uefa sayfalarında paylaşılması onlar için en iyi futbolcuyu demek..
Alan ve pato birlikte oynamaz diyen futboldan anlamıyordur kaale almaAlan-Pato ikilisi ateş eder. Bırakın artık 2 si aynı oyuncular demeyi. Alan-Pato diyorum lan alan pato anladın..
england'da alamıyor çalışma izninionyekuru lisans problemi yüzünden avrupada oynayamıyor ki?
hemen psg'ye transfer etmişsiniz.
zaten oynayabilecek olsa bu sene de bize gelmezdi.
yönetim konusunda dediklerinde haklısın ama gomis konusunda adama zam yapıp bide uzatmanın anlamı yoktu gelmiş 33 yaşına ve sorunlar çıkmışken en doğrusunu yaptılar forvet alsaydık konuşmuyo olurduk bunları, ligi tanıyor geyiğide tam saçmalık futbol kuralları her yerde aynıdır iyi futbolcu gelir ve oynar örnek verdiğin gomis mesela geldiğinde ligi tanıyomuydu hayır geldi oynadı..pato bu ligde is yaparmi soru isareti bence fizik gücük cok düsük...alan'da güclü degil ama biraz daha uzun boylu bacakli (taliscaya benzetiyorum)..bu ligde messi olsa yine oynatmazlar..
bunlara verecegin parayi Gomis'e yatirirdim hepsinden daha verimli olurdu... hem ligi taniyor hem kendini burada kanitlamis bütün rakipler korkuyor takimin systemine uygun kisacasi hersey harikaydi gidip en kötü zamanda satilar...
aylardir söyliyorum yönetim bu sezonun hesabini vermeli... takimin basina fenerli koysan ancak bu kadar kötü yönetir! Sampiyon takim nasil sabote edilir sorsalar.. al sana kitap gibi son 6 ay..
gomisi sat yerine adam alma ve rodrigezin verimini düsür..takimi caresiz birak
rodrigezi sat yerine adam alma bir kanadi kapat..
savunmada kale gibi duran son iki adami sat..
..
YÖNETIM ISTIFA!