Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu apo ile sukru dubaiye sadece alan icin gitmis olamaz. bana sacma geliyor. tabi patoyu almayi becerebilirler mi muamma

Şimdi bu Apo dün akşamdan beri Dubai'de ne yapıyor. Arap şeyhleriyle birlikte poker oyununa mı kaptırdı kendini? Ulan Alan'ı almaya gittin amk. Arap kızlarıyla havuzda güneşlenmeye değil.

Pato
Inşallah apo da senin gibi düşünmez kalite ucuza gelmez .
Sonra klup niye batti ffp ye girdi niye transfer yok bilmem ne sen kendi kisisel tatminini dusunme once gs gelecegi onemli artik genc oyuncular alip satmak zorunda bu takim yoksa ilerleyen zamanda anadolu topculariyla ilk 11 izlersin

Kimseyi alamıyorsanız bari Kuranyi'yi alın be kardeşim bunu da biz mi söyleyelim

Yahu boşverin Alan 'ı filan. Pato gelirse tek santrafor olarak da oynar Alan 'ın yapacağı işi de yapar ...

onyekuru lisans problemi yüzünden avrupada oynayamıyor ki?
hemen psg'ye transfer etmişsiniz.
zaten oynayabilecek olsa bu sene de bize gelmezdi.

Alan-Pato ikilisi ateş eder. Bırakın artık 2 si aynı oyuncular demeyi. Alan-Pato diyorum lan alan pato anladın..

beyler biraz saygili olun herkes birbirine saldiriyor.. birisi birsey yaziyorsa önce saygi TEK GERCEK diye birsey yok..
önemli olan yazarken argümanli cevap vermek... yoksa forumun tadi kalmaz..

:cimbom:

pato bu ligde is yaparmi soru isareti bence fizik gücük cok düsük...alan'da güclü degil ama biraz daha uzun boylu bacakli (taliscaya benzetiyorum)..bu ligde messi olsa yine oynatmazlar..

bunlara verecegin parayi Gomis'e yatirirdim hepsinden daha verimli olurdu... hem ligi taniyor hem kendini burada kanitlamis bütün rakipler korkuyor takimin systemine uygun kisacasi hersey harikaydi gidip en kötü zamanda satilar...

aylardir söyliyorum yönetim bu sezonun hesabini vermeli... takimin basina fenerli koysan ancak bu kadar kötü yönetir! Sampiyon takim nasil sabote edilir sorsalar.. al sana kitap gibi son 6 ay..

gomisi sat yerine adam alma ve rodrigezin verimini düsür..takimi caresiz birak
rodrigezi sat yerine adam alma bir kanadi kapat..
savunmada kale gibi duran son iki adami sat..
..

YÖNETIM ISTIFA!
yönetim konusunda dediklerinde haklısın ama gomis konusunda adama zam yapıp bide uzatmanın anlamı yoktu gelmiş 33 yaşına ve sorunlar çıkmışken en doğrusunu yaptılar forvet alsaydık konuşmuyo olurduk bunları, ligi tanıyor geyiğide tam saçmalık futbol kuralları her yerde aynıdır iyi futbolcu gelir ve oynar örnek verdiğin gomis mesela geldiğinde ligi tanıyomuydu hayır geldi oynadı..
pato ve alan teknik oyuncular illa hayvani fizik gücü gerekmiyor o zaman 1.90 üzeri fiziği her iyi olan adamı alalım mantık buysa ayrıca messiyi nasıl oynatmazlar yav yapmayın :)
son olarak bu şampiyon takım 1 oyuncunun ayrılmasıyla nasıl bu hale geldi orasıda sorgulanmalı ve nasıl şampiyon oldu onada bakmak lazım şampiyon yapan hoca takımı komple değiştirmek istiyor ve haklı nasıl şampiyon olduğun ve o sezondaki gelişmeler ve üst düzey şahsi performanslara bakmak lazım ve her sene bunlarıda bekleyemezsin nitekim patladı bu şampiyon kadro..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt