Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.074
- 14.981
- 1.728
Alani bugün yarin bidirirler. Ondan sonra bir hafta Patoyu beklerler. Modeste gibi sorunlu transfer olacagini ögrendigimiz an, bir scout transferi gelir diye düsünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
yalniz ayni anda olmasi imkansiz.Alan-Pato ikilisi ateş eder. Bırakın artık 2 si aynı oyuncular demeyi. Alan-Pato diyorum lan alan pato anladın..
Ben domuz tipi forvet sevmiyorum boyle hızlı tıfıl adamları izlemenin keyfi ayrıpivot santrafor aşkından oluyo aslında bunlar ama aynı kişiler city,barca,liverpool maçlarını izlerken ağzı açık izliyolar city de iki forvet var 1.70 boylarında ve bizim lig premier ligden daha mı az sertlikte,ihtimali varsa pato ve alanla harika hücum hattımız olur...
Doğru olabilir reis bu olay ...
selamın aleykum.
gelişmeler?
Nur topu gibi yeni bir modestemiz oldu eyvah eyvah apo çıkar yine basına camiamizi böyle bir tehlikeye sokamazdik bilmem ne der
Doğru olabilir reis bu olay ...

️aynen öyle agueroyu izlemek mi daha keyifli yoksa giroud mu? illa pivot olacak mantığında bazıları bizim kanatlarda formda zaten her türlü akar o takım rakip savunma nereye önlem alacağını şaşırır inşallah olur diyelim..Ben domuz tipi forvet sevmiyorum boyle hızlı tıfıl adamları izlemenin keyfi ayrı
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi