Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alani bugün yarin bidirirler. Ondan sonra bir hafta Patoyu beklerler. Modeste gibi sorunlu transfer olacagini ögrendigimiz an, bir scout transferi gelir diye düsünüyorum

Alan-Pato ikilisi ateş eder. Bırakın artık 2 si aynı oyuncular demeyi. Alan-Pato diyorum lan alan pato anladın..
yalniz ayni anda olmasi imkansiz.

onyekuruyu hadi sag tarafa attik diyelim.
Ileri uclu
alan-pato-onyekuru yaptin
Arkalarinda oynayacak 3 adam olacak.
badou-fernando-belhanda-feghouli
bu 4luden 3u oynamali ki bu adamlar as oyuncular.
Hadi pato false 9 oynatalim diyelim oynar mi oynar
Alan ileri uc onyekuru sol feghouli serbest sağ yine ayni kapiya cikiyor hersey

Pato gelirse belhanda gider ki gecen hafta teklif muhabbetini düşününce

pivot santrafor aşkından oluyo aslında bunlar ama aynı kişiler city,barca,liverpool maçlarını izlerken ağzı açık izliyolar city de iki forvet var 1.70 boylarında ve bizim lig premier ligden daha mı az sertlikte,ihtimali varsa pato ve alanla harika hücum hattımız olur...
Ben domuz tipi forvet sevmiyorum boyle hızlı tıfıl adamları izlemenin keyfi ayrı

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

selamın aleykum.
gelişmeler?
1548077218024.webp

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Pato, serbest olduğunu gösteren belgeyi almak için talepte bulundu. Oyuncu, şu anda serbest statüde değil. (Manu Lonjon / Yahoo Sport France)

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Duyumu bile Kral'ın arkadaşından alıyoruz ne üstad bir oyuncusun be Belhanda

Boluspor maçı kafilemiz: Mariano, Maicon, A. Çalık, Selçuk İnan, Belhanda, S. Gümüş, Batuhan Şen, İsmail Çipe, Linnes, Donk, Ndiaye, Ö. Bayram, Onyekuru, Reges, E. Taşdemir, Y.Akgün, A. Babacan, G. Güney, Mustafa Kapı, Celil Yüksel, Muğdat Çelik, Feghouli.

Marcao niye yok?

Pato transferi Modeste Vol.2 olur, Çin’de parasini alamiyormuş ve o yüzden serbest kalabilir, bu işler uzun sürer. Köln’un avukatlari Modeste icin 6 Aydir FİFA ile her gün konuşuyor, ancak hala Lisansi vermemişler.

Külübün sahibi hapistedeymis, falan. Baya karişik bir durum var. Yani olma ihtimalli bence düşük maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt