Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergi son 1 senedir psikolojini iyi görmüyorum işine gelmeyen haberler resmi sitede bile yayınlansa inanmadığını belirtiyorsun

demba banın geleceği haftalardır belliydi zaten tecrübeli ağabeylerin bunun olacağını görmüştü kabullenmen lazım
ya sen ne diyosun?guya ben polyanaydım.peki pato haberine inandım mı?millet salyalarını akıtırken ben pato haberini sallamadım.bu devre arası hiç bi transfere inanmadım.yanlıs takip etmişsin.asıl forumun psikolojisi iyi degil hala pato bekliyosunuz..

Risk olarak bir Burak transferi gibi degil Ba amma velakin 6 aydır forvet bekleyen taraftarı da kesmez.
Gelirse forvettir der kabul ederiz ama son çare olmalı Ba. Göztepe zamanı için konuşmak gerekirse topa vuracak ve koşacak mecali yoktu eb son.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

herifler gidip semihi geri getirdi hala daha ba transferine şaşırıyorsunuz

köktenterimcilik gerçekten insanın gözünü kör eden en batıl inançlarda ilk 10a girer

Demba Ba oldu. Sezon sonuna kadar kiraladık.
Tahminen Alan 1.santrafor olacak Demba Ba yedek olacak. Ba iyi oyuncu ama fizik olarak şuan 11 oynayacak durumda değil.
Bu yönetimden Pato veya Tetteh beklemek hata olurdu zaten. Bu beceriksizlerin maksimumu bu.
Yinede Hayırlı olsun. Destek vereceğiz çaresi yok.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dem ba yı bjk niye almıyor da biz alıyoruz. anlamsız bir durum alınırsa. adam bitik demek ki bjk bile almadı bize kakalayacaklar

serdar sarıdag bilgiseli bilmem nesi gibi saçmasapan bi adamı gündem etmeyin.bjkliler bile son 1 senedir adamla dalga geçiyo

Demba Ba-Pato haberleri bence yalan.Basında hiç haber olunmamış Scout transferi bekliyorum.

Demba Ba bizim yönetimin çapı için uygun bir transfer. PATO filan aşar bunları.Göreceksiniz Demba Ba yı alacaklar.

Onyekuru yedeğe çekilir. Ya da bir süre alan yedek bekler. Ah 2 side gelse de derdimiz bu olsa.
Resmen kabus olur rakip için. Yanlız ben hala bir tane yerli kaliteli stoper alınmasından yanayım. Merih gelse çok iyi olurdu ama zor. Bugüne kadar nasıl Almanya’da o kadar iyi takımda oynamasına şaşırdığım Ömer Toprak’a da fitim. Gelsin bi deneyelim.

Belhanda resmen şike yaptı

Allahını seversen geçelim bu işleri, ne yaptığı bariz belli. Arap demem arap olması nedeniyle, şikeci demem de şikeci olması nedeniyle. Küfür mü ettim adama ağır gel falan nedir anlamadım zaten seni ilgilendirmez, hakaret varsa da raporlarsın verilir cezası. Serdar'ın da sürekli kırık burunla oynadığını çabuk unutmayın, ufak bir hatası yüzünden öyle yaftalanamaz kimse.
Beni neyin ilgilendirip neyin ilgilendirecegini ben bilirim sen kimsin bana akıl veriyosun

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray taraftarı duygusal bağ kuramayacağı başka camiaların eniklerini hazmedemez.demba ba falan istemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt