Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Relax sarıdağ puştun tekidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya sen ne diyosun?guya ben polyanaydım.peki pato haberine inandım mı?millet salyalarını akıtırken ben pato haberini sallamadım.bu devre arası hiç bi transfere inanmadım.yanlıs takip etmişsin.asıl forumun psikolojisi iyi degil hala pato bekliyosunuz..sergi son 1 senedir psikolojini iyi görmüyorum işine gelmeyen haberler resmi sitede bile yayınlansa inanmadığını belirtiyorsun
demba banın geleceği haftalardır belliydi zaten tecrübeli ağabeylerin bunun olacağını görmüştü kabullenmen lazım
Yanlız Alan ve Pato gelirse kim kesik yiyecek. Onyekuru ve Feghouli acaip formda. Hadi Sinan kesildi. Diğeri kim? Fegholu,Onyekuru,Alan ve Pato aynı anda sahada. Nasıl birşey olur bilmiyorum.
Hatırlatın bana yarın. Hatta ss almak lazım yazısını.Zaten nefret ediyorum.yalan çıkarsa linç etmek lazım bu iti
kaynak alalımDemba ba ile alakamız bile yok beyler..
Resmen kabus olur rakip için. Yanlız ben hala bir tane yerli kaliteli stoper alınmasından yanayım. Merih gelse çok iyi olurdu ama zor. Bugüne kadar nasıl Almanya’da o kadar iyi takımda oynamasına şaşırdığım Ömer Toprak’a da fitim. Gelsin bi deneyelim.Onyekuru yedeğe çekilir. Ya da bir süre alan yedek bekler. Ah 2 side gelse de derdimiz bu olsa.
Beni neyin ilgilendirip neyin ilgilendirecegini ben bilirim sen kimsin bana akıl veriyosunBelhanda resmen şike yaptı
Allahını seversen geçelim bu işleri, ne yaptığı bariz belli. Arap demem arap olması nedeniyle, şikeci demem de şikeci olması nedeniyle. Küfür mü ettim adama ağır gel falan nedir anlamadım zaten seni ilgilendirmez, hakaret varsa da raporlarsın verilir cezası. Serdar'ın da sürekli kırık burunla oynadığını çabuk unutmayın, ufak bir hatası yüzünden öyle yaftalanamaz kimse.
Nagatomoyu İtalya bağlantılarıyla tabiki Terim aldı. Onyekuru scout transferi başka kim var?Ne kadar tartisilan isim varsa baskan almis masallah.Tutanlari da F.Terim almistir kesin.
kaynak alalım