Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerci o zaman Aysal vardı Drogba basket maçında alındı mesela. Taraftar isterdi o alırdı.
Ah ulan ah nereden nereye.
FB sempazitani duygun dede
Arkasından çapsız dursun
Ve şimdi eh diyebileceğimiz M. Cengiz.

Resmen Allah belamızı vermiş. Buhran dönemine bak.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamamen kendi görüşüm olmak üzere 28 yaşında Sneijder'i getirmek Türkiye tarihinin en büyük transfer başarılarının başında gelebilir bence. Türkiye'ye çok yıldız geldi ama çoğu çaptan düşmüştü ve Sneijder gibi çok kritik bir mevkinin adamı değildiler. He geç gelip süper katkılar veren oldu ama gelebilir yaşlarda hep geldiler. Sneijder olayı süper bişeydi.

Gençlik bu arada yeri değil ama Ps3 500 gb nasıl? 4 ile fazla fark varmı? Uzun zamandır 4 almak istiyordum ama evlilik filan da olunca bide çok pahalı 3’e yönlendik.

Snejder transfeti harbi farklıydı. Irmak Kazuk, Snejder'in evinin önüne gitmişti. Galatasaray'ı sorunca Snejder'in bir gülümsemesi vardı. Hala aklımdadır.

Bir çift sözümde Kasımpaşa için ; öyle şampiyonluk hayali kurup havalara girersen , şark kurnazi mantığıyla geçen sezon 4 e satarım dediğin adamdan nasılsa Araplara yeni oyuncu sattiniz o 9 ise bizimkisi 10 milyon dersen , böyle Rizeden elin boş gönderirler ... Seneye de kulüp ararsın oyuncuna ! Türk futbol dünyası rant ve para uğruna her türlü oyunun sergilendiği bir ortam , Mustafa Denizli de öyle düşündüğünüz gibi bir hoca değil !

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Normalde yöneticilerden yalanlama olmazdı. Ba haberini taraftar inanıp paniğe kapılmasın çünkü daha iyisi geleceği için anında yalanladılar. Ba ismi haftalardır her haber kaynağı paylaşıyordu çünkü. Daha önce yalanlamamışlardı.
Bu düşünce beni biraz rahatlattı

Yavşak dursun aklıma geldi sinirlendim bak gece gece.
Sen kalk sneijder den td için yardım iste. Riekerink getirilsin takımın başına. Sonra kulüp işlerine karışıyor diye sneijderi gönder. Komedi film gibi.

Şerefsiz adi herif.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

balotelli gecen yaz yalanlanmıstı.balotelli ve pato adaylar arasındadır kesin

Gençlik bu arada yeri değil ama Ps3 500 gb nasıl? 4 ile fazla fark varmı? Uzun zamandır 4 almak istiyordum ama evlilik filan da olunca bide çok pahalı 3’e yönlendik.

1-2 seneye ps5 duyurulacak renktaş yerinde olsam 3 almam 4 almaya çalışırım az kullanılmış 2. el falan bulmaya çalış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt