Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Baya varmış umut verici.Muslera
Sneijder
Drogba
Bruma
Chedjou :/
Telles
Podolski
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya varmış umut verici.Muslera
Sneijder
Drogba
Bruma
Chedjou :/
Telles
Podolski
Bu dedigine hollanda da bile gülerler sneijder buyuk bir yıldız ama Drogba bir forvet tipinin tanimlamasi drogba tipi santrafor diye bi tabir var bence gayet yeterli bi açıklama yaptimsneijder drogba'dan daha büyük efsaneydi desem kimler bu mesaja like atar
Drogbaaaaa.yıllarca istedik ve sonunda aldıkBu forumda daha önce çok istenipte gelen adam olmadı gibi.
Çok deli bişey olacak yaa. Sene sonu sözlesmesi bitiyor gösteriyor. Keşke alsak keşkeyeni kante diyorlar, sene sonu sozlesmesi bitiyor acilen kapmamiz lazim.
10 sene dos sikintisi cekmeyiz.
işe yaramazGençlik bu arada yeri değil ama Ps3 500 gb nasıl? 4 ile fazla fark varmı? Uzun zamandır 4 almak istiyordum ama evlilik filan da olunca bide çok pahalı 3’e yönlendik.
Bu düşünce beni biraz rahatlattıNormalde yöneticilerden yalanlama olmazdı. Ba haberini taraftar inanıp paniğe kapılmasın çünkü daha iyisi geleceği için anında yalanladılar. Ba ismi haftalardır her haber kaynağı paylaşıyordu çünkü. Daha önce yalanlamamışlardı.
Snejder transfeti harbi farklıydı. Irmak Kazuk, Snejder'in evinin önüne gitmişti. Galatasaray'ı sorunca Snejder'in bir gülümsemesi vardı. Hala aklımdadır.
Balo zu Marseillebalotelli gecen yaz yalanlanmıstı.balotelli ve pato adaylar arasındadır kesin
Gençlik bu arada yeri değil ama Ps3 500 gb nasıl? 4 ile fazla fark varmı? Uzun zamandır 4 almak istiyordum ama evlilik filan da olunca bide çok pahalı 3’e yönlendik.
Neden ?işe yaramaz
almayınız
Ne kadar ps4 Türkiyede şuan?Gençlik bu arada yeri değil ama Ps3 500 gb nasıl? 4 ile fazla fark varmı? Uzun zamandır 4 almak istiyordum ama evlilik filan da olunca bide çok pahalı 3’e yönlendik.