- 26 Kasım 2012
- 179.802
- 242.620
- 5.688
Kaoscular gelmeden GERCEK taraftarlar olarak biraz chat yapalim diyenler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydın renktaş doktor musun saygı duyulacak bir meslek küçükken hep doktor olmayı istemiştim ama zor meslek bana bir doz forvetsilin yazar mısın?
.G.A
Hastaları kapıda sıraya dizdim , forvet gelmeden bakılmayacak emrini verdim.
Şimdi onlar düşünsün.
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, 1 Haziran-30 Kasım arası finansal tablolarını KAP üzerinden açıkladı.
Beşiktaş: 156 milyon 390 bin 704 TL zarar
Fenerbahçe: 54 milyon 726 bin 937 TL zarar
Galatasaray: 2 milyon 900 bin 609 TL kar
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün forvet gelmezse ORTALIK KARIŞIR NET SÖYLİYİM KÜFÜRLERE HAZIR OLUN.
Vücutta aşırı forvet eksikliği ne gibi olumsuz sonuçlar yaratır ?G.A
Hastaları kapıda sıraya dizdim , forvet gelmeden bakılmayacak emrini verdim.
Şimdi onlar düşünsün.
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, 1 Haziran-30 Kasım arası finansal tablolarını KAP üzerinden açıkladı.
Bir sey olmazBugün forvet gelmezse ORTALIK KARIŞIR NET SÖYLİYİM KÜFÜRLERE HAZIR OLUN.
benim bir yerlerim şişiyor , sizde nasıl bir etki yaratır bilemem.Vücutta aşırı forvet eksikliği ne gibi olumsuz sonuçlar yaratır ?
herif cebinden 50 milyon dolar hibe etti. + birsürü sahte sponsorluk parası soktu kulübe. olsun okadarFener'in 2. çeyrek karı bizimkinin iki katı yalnız, bu göz ardı edilmiş gördüğüm kadarıyla.
bir de bunun eylül rakamları var sanırım baya kar var orda 100 m üzerinde yazıyordu ne kadar doğru bilemem.Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, 1 Haziran-30 Kasım arası finansal tablolarını KAP üzerinden açıkladı.
Josef ve Giuliano transferleri etki etmiştir .Fener'in 2. çeyrek karı bizimkinin iki katı yalnız, bu göz ardı edilmiş gördüğüm kadarıyla.