Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 milyon doları direk vermedi sanırım, sponsorluk olarak dağıttı artı para kaynağı olarak sokmuştur belki ama direk hibe edemez.
olabilir. hangi yöntemle parayı kasaya koydu bilemem ama 2.çeyrekteki kar tamamen cebinden çıkardığı para. culyano ve souza üzerinden bile bi kısmını soktu kulübe buna adım kadar eminim

902ef8c98573a04915829b7d608a2cfa.jpg

Geldimi gönlümün efendisi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam cebinden para vermiş yükseltmiş işte. Bizim başkanımızda yiğenin oteline getirdiği rusları kulübe fatura ediyordu. Galatasaray yıkılmıyorsa büyüklüğünden yıkılıyor.

bu yoklukta biz nasıl transfer yapabiliyoruz aklım ermiyor, UEFA dan ceza almasak iyi. taraftar olarak 3 kuruşa kiyip forma vs birşey almıyoruz yönetimi eleştiriyoruz. bunu kendim içinde söylüyorum kimse alınmasın. Bilen bir arkadaş internet üzerinden GS ürünleri alabilecegim link vs verebilir mi ?

Redmi Note 4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu yoklukta biz nasıl transfer yapabiliyoruz aklım ermiyor, UEFA dan ceza almasak iyi. taraftar olarak 3 kuruşa kiyip forma vs birşey almıyoruz yönetimi eleştiriyoruz. bunu kendim içinde söylüyorum kimse alınmasın. Bilen bir arkadaş internet üzerinden GS ürünleri alabilecegim link vs verebilir mi ?

Aldığımız formaların parası semih e gitti 4 ay için..

Ne yokluğu takımda adam kalmadı sata sata.

Yalnız bugün “en çok güvendiğimiz” duyumcular g.. olacak :) alan bugün İstanbul’da diyorlardı .. hadi bakalım

Yönetim İstifa

ismimi Transfer Adam olarak degistirecegim

Yönetim hwrşeye ekonomik olarak bakıyor. Finansal durym onlar için daha önemli. Bilançoda kar açıklamışız, bunun devamı için ucuz transferler yapabilirler. Dembaba yüksek ihtinal alınır. Pato bütçeyi zorlar diye almazlar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim de bir forvetimiz olacak mı? Hep elde görüyoruz, canımız çekiyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt