- 26 Kasım 2012
- 179.802
- 242.620
- 5.688
Pato mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herif cebinden 50 milyon dolar hibe etti. + birsürü sahte sponsorluk parası soktu kulübe. olsun okadar
Josef ve Giuliano transferleri etki etmiştir .
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olabilir. hangi yöntemle parayı kasaya koydu bilemem ama 2.çeyrekteki kar tamamen cebinden çıkardığı para. culyano ve souza üzerinden bile bi kısmını soktu kulübe buna adım kadar eminim50 milyon doları direk vermedi sanırım, sponsorluk olarak dağıttı artı para kaynağı olarak sokmuştur belki ama direk hibe edemez.
Damardan yesek olmuyor mu ?
Aldığımız formaların parası semih e gitti 4 ay için..bu yoklukta biz nasıl transfer yapabiliyoruz aklım ermiyor, UEFA dan ceza almasak iyi. taraftar olarak 3 kuruşa kiyip forma vs birşey almıyoruz yönetimi eleştiriyoruz. bunu kendim içinde söylüyorum kimse alınmasın. Bilen bir arkadaş internet üzerinden GS ürünleri alabilecegim link vs verebilir mi ?
Redmi Note 4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yokluğu takımda adam kalmadı sata sata.bu yoklukta biz nasıl transfer yapabiliyoruz aklım ermiyor, UEFA dan ceza almasak iyi. taraftar olarak 3 kuruşa kiyip forma vs birşey almıyoruz yönetimi eleştiriyoruz. bunu kendim içinde söylüyorum kimse alınmasın. Bilen bir arkadaş internet üzerinden GS ürünleri alabilecegim link vs verebilir mi ?
Redmi Note 4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ismimi Transfer Adam olarak degistirecegim