- 9 Ağustos 2011
- 60.629
- 34.026
- 3.408
abi yok mu rezervasyon @Levent Akgün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım yalandırCardiff City'nin yeni transferi Emiliano Sala'yı taşıyan özel uçak, Manş Denizi üzerinde kayboldu. Arjantinli oyuncu, arkadaşlarıyla vedalaşmak için Nantes'a geri dönmüş ve tekrar Cardiff'e doğru yola çıkmıştı. (via @dphelippeau)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdurrahim Albayrak: Ben Burak Yılmaz'ı iki dünya bir araya gelse yine hiçbir kulübe satmazdım. Ben Burak'ı Slovenya'nın buz gibi dağında Spartak Moskova'nın kampından kaçırıp getirdim.Cardiff City'nin yeni transferi Emiliano Sala'yı taşıyan özel uçak, Manş Denizi üzerinde kayboldu. Arjantinli oyuncu, arkadaşlarıyla vedalaşmak için Nantes'a geri dönmüş ve tekrar Cardiff'e doğru yola çıkmıştı. (via @dphelippeau)
heyecanlanıyorum bakkkk[B]Sporcope[/B] @[B]sporcope[/B] 55 sn.55 saniye önce
Daha fazla
SON DAKİKAHabertürk GS Muhabiri![]()
@ErhanKaanAdgzl : Galatasaray, Pato transferinde anlaşma sağladı. Transfer % 90 bitti. Ufak detaylar için görüşmeler sürüyor.#SporcopeÖzel &@ErhanKaanAdgzl
Neye göre yüzde 90 hıaamına[B]Sporcope[/B] @[B]sporcope[/B] 55 sn.55 saniye önce
Daha fazla
SON DAKİKAHabertürk GS Muhabiri![]()
@ErhanKaanAdgzl : Galatasaray, Pato transferinde anlaşma sağladı. Transfer % 90 bitti. Ufak detaylar için görüşmeler sürüyor.#SporcopeÖzel &@ErhanKaanAdgzl