Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cardiff City'nin yeni transferi Emiliano Sala'yı taşıyan özel uçak, Manş Denizi üzerinde kayboldu. Arjantinli oyuncu, arkadaşlarıyla vedalaşmak için Nantes'a geri dönmüş ve tekrar Cardiff'e doğru yola çıkmıştı. (via @dphelippeau)

[B]Krampon Sports[/B]‏ @[B]KramponSport[/B] 4 dk.4 dakika önce
Daha fazla
1f534.png
FLAŞ İsmi Galatasaray'la da anılan Cardiff City'nin yeni forveti Emiliano Sala'nın uçağı Manş Denizi üzerinde kayboldu.

Magiruscu birşeyler deniyor.

Cheik tioteyi alıyoduk, öldü.gecen sezon mancini doneminde nerdeyse gelecek olan astori öldü.salayi nantes verse geçen yaz alıyoduk bari ona bisey olmasın nedir bu böyle

Bizimkiler bu kaybolan forveti kaçırmış olabilir mi

Cardiff City'nin yeni transferi Emiliano Sala'yı taşıyan özel uçak, Manş Denizi üzerinde kayboldu. Arjantinli oyuncu, arkadaşlarıyla vedalaşmak için Nantes'a geri dönmüş ve tekrar Cardiff'e doğru yola çıkmıştı. (via @dphelippeau)
Abdurrahim Albayrak: Ben Burak Yılmaz'ı iki dünya bir araya gelse yine hiçbir kulübe satmazdım. Ben Burak'ı Slovenya'nın buz gibi dağında Spartak Moskova'nın kampından kaçırıp getirdim.

En son havalimanında görülmüştü.

SALA, GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ RESMEN AÇIKLAMIŞTI

Sezon başında Galatasaray'ın ciddi şekilde ilgilendiği Sala, Eylül ayında Fransız basınına verdiği röportajında önemli ifadeler kullanmıştı. Arjantinli golcü oyuncu Galatasaray'ın resmi teklifini Nantes'in kabul etmemesinin üzücü olduğunu söylemiş ve ''Açıkçası kötüydü. Nantes'ın teklifi kabul etmemesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Pek iyi değildim, mutlu değildim. Strasbourg maçından sonra (1 Eylül) çok mutsuzdum. Hocama artık takım için iyi performans veremeyeceğimi söylemiştim. Hala Avrupa kupalarında oynayan bir takımda olmayı hayal ediyorum. Her gün çalışmaya devam ediyorum. Artık daha iyiyim, elimden geleni yapmaya çalışıyorum'' şeklinde konuşmuştu.

:cry:

Pato ve alan geldi diyelim.. Sizce birlikte mi açıklansa güzel olur yoksa arka arkaya mı?

umarım kimse ölmemiştir. Transfer umurumda değil kolay gelsin herkese...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt