Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu ne açıklaması? Ne yetişmesi?
Bunlar transferi yapsa bile, yasal süre içerisinde belgeleri hazırlayıp yetiştiremez.

Insanin ruhu daraliyor. Almanyada yasiyorum. Adamlar bir oyuncu ile ilgileniyor ise taraftarlari bilgilendiriyor. Oysa ki bizde ki gibi degil alman taraftarlar. Öyle sabah aksam deli gibi tuttugu takimi takip edip, uykusuzluk cekmiyorlar. Ona ragmen adamlar bilgi paylasiminda bulunuyorlar.

Bizimkileride sacma sacma gizlilik pesinde. Yok neymis fiyat artarmis. Sanki adamin manageri 100 tane takimla ayni anda irtibat'da degil. Sanki bu isle ilgilenen takimlar ve yetkililer kimin kimi transfer etmeye calisdigini bilmiyor. Cocuk kandiriyorlar.

J5Ks.gif

Şu sosyal medya ve sözlükte adebayor 6 aylığına gelsin iş yapar diyen mallar var.Çıldırıyorum ya.Ulan mallar 14 milyon bonservis geliri var harcanmazsa uçup gidecek ne Adebayoru

Evet. Bundaki bal kimsede yok. He bir de hanzo hanzooğlu'nda var.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu sıktınız artık.
Bak kardeşim senin “bal” dediğin şampiyonluklar 1-2 değil tam;
- 7 Süper Lig
- 2 Ziraat
- 2 Süper Kupa
- 3 TSYD Kupası
- 2 C.Başkanlığı Kupası
- 1 UEFA Kupası

Bak kardeşim! Evinde boş beleş otururken 17 KUPA kazanmış adama “sistemsiz” veya “ballı” demek adamı “mal” yapar..
Heleki G.Saray’lı bir kişi olduğunu düşünürsek bize yaşattığı mutlulukları “bal” ile ifade etmek haysiyetsizliktir..

Saygılar

ulan eger transfer yaparsaniz ( sanmiyorum artik ) .. güzel bir görsel fln ile tanitin.. artik tanitim duyuru showu istiyoruz.. video olabilir herhangi birsey olabilir

Şu sosyal medya ve sözlükte adebayor 6 aylığına gelsin iş yapar diyen mallar var.Çıldırıyorum ya.Ulan mallar 14 milyon bonservis geliri var harcanmazsa uçup gidecek ne Adebayoru

Ben de söylüyorum , 6 aylığına gelsin diye. Her eline geçen parayı transfere gömemezsin , harcamış olmak için para harcamak anlamsız. Edepli ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt